• Muhabbet
  • Kızlar ilk defa bu ismi duydum

perimasali802_ ne bilim kız hep ikisindede aç karnına yaptım test internette de diyor sabah ilk idrar daha doğru sonuç verir idrara bişe karışmadığı için 😆😆

elifdedimbededim kız farketmez de ne bilim iki çocukta da aç karnına yaptım internette de aç karnına ilk idrarla daha doğru sonuç verir diyor idrara bişe karışmadığı için 🤣

HurremSultan yaptım askim az önce bişe çıkmadı tek çizgi de ama 9. Gün olmadım hala regl yanlış değildir dimi test korkuyorum ben çok kansızım ondan mı acaba 3 ay serum yedim demir yüklemesi yapıldı ertesi günde olmuştum o ay yine öyle gecikmisti

sizene negatif çıkmış canım gözün aydın 🤣 âdeti etkileyen cok şeyler var oda olabilir bol su ic kansızlık ilaçlari kullanıyormusun oda önemli

Zamansiz_ vallahi olamıyorum karnım öyle bı şiş ki dıştan görünce kendim şişlik hissetmiyorun da 😒

sizene evett gec gelince bende de oluyor bu arada gozun aydin tek cizgi😂😂 bi daha kine amanin dikkat edesin🥲

HurremSultan vallahi iki tane var onlara zor yetiyorum canım bitanesi 8 aylık onunla ilgilenmekten öbürüne yetemiyorum Allah bunlara uzun ömür versin 🌸

HurremSultan prezervatif ile korunuyorum aşkım ama hap almayı da düşünüyorum oda aşırı kilo aldırıyor diyorlar sprail düşünüyorum canım ya da aylık iğne bide bu çip çıkmış kız deri altı o nasıl bişe acaba.

sizene bende prez yada geri çekilme ya of hap kullanamam çok unutkanim🥲 sprial yaramadı napcam ben🥲