piyangobileti busenihicalakadaretmez millet kedi b.kunu örter gibi saklıyor her şeyini konu ben ve ailem olunca incigini cincigini öğrenmek istiyorlar yapı olarak gizli saklı iş yapan insanlar değiliz maalesef
piyangobileti Susunbebekuyuyo buradan da anladığım üzere doğru düzgün iletisimim olmayan amcamla iyiymisim hahaha 😂
piyangobileti busenihicalakadaretmez aaa genelleme yapmadım ona bakarsanız benim annem de namaz kılıyor dedem ve anneannem hacı ben kötü insanlar için söyledim lafım başkalarına buradakilere değil 💜
enerciiiii busenihicalakadaretmez var askim tabiki kızımı kocamı annemi ve ablamı abilerimi de eh işte öylesine yazdım hemen kendimi diye
kizatasozu busenihicalakadaretmez kendi çekirdek ailem yani kızım kocam dışında kimseyi sevmiyorum kimseyi ne anne ne baba ne baska biri kimseye minnetim yok.
llanjalee busenihicalakadaretmez var ya baba tarafındaki bazı bireylerden hoşlanmıyorum halam amcam onların eşleri falan , birde abimin hanımıyla limoniyiz ama nefret etmiyorum tabi o ayrı
newmommy_ busenihicalakadaretmez ablam sevmiyorum diyemem ama notrum 6 yildir bi kelime bile konusmadik onun disinda akrabam bir suru ama aram yok kuzenlerim yasca zaten benden buyukler baya some kurdish family problems iste 😂😂
Smartlady busenihicalakadaretmez Ben herkesi seviyorum❤ Baba tarafı anne tarafı eş tarafı öyle büyük bir nefret yok içimde ama bazılarına hakımı helal etmiyorum bu ayrı..
busenihicalakadaretmez Smartlady Bende öyleyim ama hak konusunda şu an birkaç kişi var helal etmeyeceğim onlarla da alakam kalmadı artık
blondee busenihicalakadaretmez Teyzem dava açıyor. Ama şerefsiz gelmiyor. Yurtdışında yaşıyorlardı. Ne sözü mesela canım.
busenihicalakadaretmez blondee Hz Ali sözü paylaşmıştım da yorum silinmiş ondan sordum acaba o da mı yasak diye 😃
superisi_ busenihicalakadaretmez Benim kuzenlerle aram iyidir ama bu dediklerimi karakter olarak sevmiyorum . Evet halalarım çok, çokta severim 🥰