Ben başlıyorum babam
Ailenizden sevmediğiniz birileri var mı?
busenihicalakadaretmez Çekirdek aile içinde yok ama sülalede var
busenihicalakadaretmez erkek kardeşimin eşi
busenihicalakadaretmez yani eşimin tarafından da kendi tarafimdan da akrabalarımızı sevmiyorum maalesef
busenihicalakadaretmez Amcamı ve eşini sevmiyorum.Halalarımı sevmiyorum.Baba tarafı pişmanlıktır 😂
Deli-hatun eşimin tarafını aile olarak kabul etmiyorum 😊
busenihicalakadaretmez çekirdek ailede yok, ama akarabalar içinde çok gereksiz kişiler var sjsjsj iade veya değişim yapamıyor muyuz acabaa shssjsj🤣🤣 (yakın çevrem ve yakın aile içimle muhatabım, kafam rahat)
busenihicalakadaretmez benim cokkkkkk var o yüzden 🤣 seçeneğim yok
etoile gorumcelik haaa 😈😈
busenihicalakadaretmez en iyisi ben kimi sevdiğimi yazayım onlar daha az diğerleri sığmaz buraya hahahaha
busenihicalakadaretmez Dayımın eşini sevmiyorum
busenihicalakadaretmez hangi birini sayayım amcamın eşini ve çocuklarını halamın kızlarını bir suredir teyzeme ve kizina çok gicigim dayım ve çocuklarına uyuzum koca olacak o sıfatsizin tarafını akrabayi bırak insan olarak bile kabul etmiyorum
piyangobileti akrabayi bırak insan olarak bile kabul etmiyorum
😂😂😂
etoile görümcelik müessesesi online 🫢
1eylull sizden esinlendim 😂
piyangobileti 🫂 🫂🫂
busenihicalakadaretmez
Buradan ona sesleniyorum yedi başlı yılan.dayımın karısı. Yıllardır ne kinmiş bi bitmedi. Yıllar oldu hala çevresindekilerle hesaplaşması bitmedi. Bırak artık be kadın. Uğraşma milletle. Kır dizini tut dilini karartma kalbini bide namaz kılıyosun Allahın huzuruna nasıl çıkıyosn. Konuşurken birde sağ z gözünü kısması yokmu deliriyorum.
- Düzenlendi
piyangobileti senin liste baya kabarıkmş 😆
- Düzenlendi
Bubenimoykumm kıyamet hacidan ve hocadan kopacakmis ya o hesap demek ki yengeler kapatılsın