İlk regl hikayeleri
Cn28cnekiz aynen öyle oldu uyanip kendine gelince noldu sana demeside ayri şok oldu🤭
Cn28cnekiz hahahah o vurmayı da işk defa duydum kızz 😂
ben de bir gün tatilde evde oturuyorduk tuvalete gittim tabii kahverengi gelmişti ilk. Br de benim çok erken 10 yaşında oldum çok küçüğüm tabii. hiç birşey de bilmiyorum şimdiki kızlar gbi değiliz tabi biz 😂
Neyse baktım kahverengi bişey ağlamaya başladım anne ben donuma s*çtıımmm diye ya çok masumdum amaa kıyamam ben kendisime 😍😅
Cn28cnekiz orta 2 de olmuştum ben en yakın arkadaşım çok öncesinde olmuştu onunla ped değiştirmeye giderdik tuvalete ben neden olmadım diye düşünürdüm ki sonra bir gün tuvalette baktım kan gelmiş arkadaşlarımdan da bildiğim için öyle şaşırmadım adet oldum dedim anneme söyledim yinede tokat attı yani halbuki şok falan yoktu ortada demek ki bu tokatı yiceksin yani😂
Oezlem demekki bir tokat atma olayı varmış 😁 o tokatı sadece ben yememişim 😁😁
Bende çok erken oldum 10 yaşındaydım ama kimsem yoktu yalnızdım kalabalık aile içinde yalnızlık kimsesizlik
ilk üvey anneme söylemiştim hiç birşey söylemedi ve yapmadı. korkumu üzüntümü endişelerimi tek başıma geçirmeye çalıştım
Herşeylerin olduğu zamanda bana bir çul parçasını reva gördü 5. Sınıf olan bir çoçuk elinde kanlı bez yıkıyordu hatırlayınca kötü oldum şimdi
Allah herkesi iyi kişilerle karşılaştırsın
Cn28cnekiz ayy bende 11 yaşımdaydım yaz tatilinden bi kaç gün önce olmuştum tam okula gitmeden önce bi ağrı bi ağrı anlatamam ama anneme söylemeyede korkuyorum kötü bişey sanıyordum ozaman neyse ben daha pet’in filan ne olduğunu bilmiyprdum mendil koyuyordum oda küloduma geçiyordu hep kirlenen külotlarıda yatağımın altına saklıyordum annem görmesin diye😂😂 2 gün sonra yengemlere gitmiştik cümbür cemaat orda aşırı karnım ağramaya başlamıştı ağrıdan ağlamıştım ama yine söyleyemedim sonra yengem görmüş tuvaletin kenari kanlı olunca anlamışlar adet olduğumı benimde hikayem böyle 🙈
Cn28cnekiz ilk oldugumda yilbasi gecesiydi tvde 10dan geriye sayiyolar annemle ablam oturmus tv izliyodu ben gittim ablama pedin varmi dedim ablam da inanmadi yilbasi sakasi yapilmaz 1 ocak degil 1nisan karıştırdın heralde demişti 😂
Cn28cnekiz Ben okuldan döndüm evdeydim bide baktım ki bişey akıyo hissediyorum baktım kandı hiç paniklemedim hemen çamaşırımı değiştirip ped takdım.Okulda bize bununla alakalı şeyler geçmişlerdi bide ped vermişlerdi yani hazırlıklıydım biliyodum böyle bişey olucağını.Böyle okulda kızları bilgilendirmeleri çok iyi yani.Evet sonra gitdim annemin yanına ben adet oldum dedim annem sevindi bana sarıldı ve 3 sütun saydırdı.Bende 3 sütun bulup saydım o günden adetim 3 gün oluyo bu yandan şanslıyım uzun sürmüyo.İyiki annem yaptırmış diyorum😊
Cok kucuktum 11 yaşında oldum. Kanser olduğumu zannedip aglıya ağlıya eve gittim. Annem yoktu ananeme söyle dim oda ped bulamadi evde bi kumaşi sardi elime verdi bişey yok herkeste olur dedi. 😭 O bezle yürüyemiyordum Tam o gun küzenim doğduğu icin annem hastanedeydi gelsin diye dualar ediyordum. Hala kendimi kötü bir hasta olarak düşünüyordum. cocukluk işte dışarı çıktım herkes oynuyor . normal de en hareketli cocuk benim hic kımıldamıyordum. O yaşta hasta olmakda cok kötü kendimden tiksiniyordum hasta olunca tabi bi sure sonra alıştım. Ama sancilar beni mahvetti 11 yaşimdan beri aşırı sancılı bir rregl dönemi yaşiyorum. 2 cocuk oldu yinede sançilar bitmedi.
Musmutlusuz malesef hayat bazilarimiza küçük yaşlarda fazla ağır yükler yüklüyor. Olsun Rabbimiz bizimle
Cn28cnekiz bende yaz tatlndeydim ortaokul btmiş. Bi baktım olmuşum. Okulda zaten öğrenmiştik. Geldim anne ben adet oldum dedim, babannem götürdü bi yüzüme su çarptı ,sonra ped koyup hayatıma devam ettim 😂😂😂öyle her olayı sakin karşılarım.
Cn28cnekiz aynı ben okuldan eve geldim annem dısardaydı eve cagırdım soyleyemedım gosterdim ve yolda cok utandım 3 gün okula gitmedim
Nurcan-Kocakaplan sogan kaynatıp için 1 hafta kala inanın 6 ay hiç sancı cekmesin sadece 2 Ay uapman
Cn28cnekiz 7 sınıftayım 15 tatildeyiz annem önceden anlatmış zaten biliyorum durumu öğlen gibi bi baktım regl olmuşum au nasıl sevindim genç kız oldum diye anneme söyledim hemen annem ped takmayı öğretti falan oyle
Cn28cnekiz adet olduğumda evdeydim karın ağrısı ile birlikte minik minik kanamalarım başlamıştı hemen anne ve babama söylemiştim😂 babam ve annem de benimle konuşmuşlardı her ay böyle kanamaların ve ağrıların olucak artık genç kız oldun diye
Cn28cnekiz ben ilk olduğumda annem yanımda değildi lavaboya bir gittim ki kan gördüm hemen annemi aradım annemde sakince tarif etti pedimi nasıl koyacağını vs en unutamadığım babam hayırlı olsun genç kız oldun kızım demişti hem utanmıştım hemde babama birkez daha aşık olmuştum 🙏🥰
Seraymesut35 teşekkürler
Ben 12 yawindaydim kiwdi aralik ayıydi cok sancim oldu tarifsiz derecede regl sancisinin 10 katiydi bende anneme dedim annem de dediki belki soyuk olmuw sana neyse sonra yarin oldu yarin akwam aksesuarlarimi duzenliyodun bi bakdim bana bi sicaklik geldi bende dedim ki acaba ustume ciwmi yaptim🤣🤣🤣sonra baktim kan kowarak agladim dedim ki anne ben wey oldum cok utanmiwdim ablamda evde yokdu mecbur anneme dedim sonra ablam aradi tebrik etdi🤣🤣hep derdimki ablamlara ben asla sizin qibi aci cekmiycem yani regl olmiycam ama oldjm🤣🤣🤣