Cn28cnekiz aynı ben okuldan eve geldim annem dısardaydı eve cagırdım soyleyemedım gosterdim ve yolda cok utandım 3 gün okula gitmedim
İlk regl hikayeleri
Nurcan-Kocakaplan sogan kaynatıp için 1 hafta kala inanın 6 ay hiç sancı cekmesin sadece 2 Ay uapman
Cn28cnekiz 7 sınıftayım 15 tatildeyiz annem önceden anlatmış zaten biliyorum durumu öğlen gibi bi baktım regl olmuşum au nasıl sevindim genç kız oldum diye anneme söyledim hemen annem ped takmayı öğretti falan oyle
Cn28cnekiz adet olduğumda evdeydim karın ağrısı ile birlikte minik minik kanamalarım başlamıştı hemen anne ve babama söylemiştim😂 babam ve annem de benimle konuşmuşlardı her ay böyle kanamaların ve ağrıların olucak artık genç kız oldun diye
Cn28cnekiz ben ilk olduğumda annem yanımda değildi lavaboya bir gittim ki kan gördüm hemen annemi aradım annemde sakince tarif etti pedimi nasıl koyacağını vs en unutamadığım babam hayırlı olsun genç kız oldun kızım demişti hem utanmıştım hemde babama birkez daha aşık olmuştum 🙏🥰
Seraymesut35 teşekkürler
Ben 12 yawindaydim kiwdi aralik ayıydi cok sancim oldu tarifsiz derecede regl sancisinin 10 katiydi bende anneme dedim annem de dediki belki soyuk olmuw sana neyse sonra yarin oldu yarin akwam aksesuarlarimi duzenliyodun bi bakdim bana bi sicaklik geldi bende dedim ki acaba ustume ciwmi yaptim🤣🤣🤣sonra baktim kan kowarak agladim dedim ki anne ben wey oldum cok utanmiwdim ablamda evde yokdu mecbur anneme dedim sonra ablam aradi tebrik etdi🤣🤣hep derdimki ablamlara ben asla sizin qibi aci cekmiycem yani regl olmiycam ama oldjm🤣🤣🤣
igze0101 bende cok uzulmuwdum aslinda 3gun agladim
Ya iyiki bu uygulama var ve sizde:) sayeyinizde eskiye daliyoruz bilmediklerimize yardimci oluyosunuz ve sayenizde unutmuw olduklarimizi hatrliyosun mesela bana hic kimse sormazdi ilk reglimi wimdi anlatdim sevndim yani hep isderimdir kimse bambawka soru sorsun ama burda sorarsiniz iyiki perio iyiki siz♥️
Kelebek_16 çok mutlu oldum bu düşünceniz için tşk ederim
Cn28cnekiz bnde 11 yaslarında idim sanırım gecmiş zmn komşumuzun kızıyla kuvetı doldurduk oyun oynuyoruz. Sonra tam kalktım ki bnden kan geldı. Bn şok oldum bı bagırdım arkadasın anasına. Kostu geldi kadın. Dedim abla bana bişy oldu bişymi gırdı noldu gıbısınden ne bılım hiç te bılmıyorum. Tabıkı sonra agladım. Dedi genç kız oldun. Hiç korkma. Boyle boyle anlattı da işte ama o korku fenaydı. 🥺
Momm2260 hiç olmayacak biyerde olmuşsun 🤪🤪
SinirliBaykus aynen vallaha şimdiki kızlar herşeyi biliyor bende 11 yaşımda olmuştum bide hiç tanımadığım bi evde annemin arkadaşında tuvalete girip gördüğümde ağlamaya başlamıştım kimse duymasın diye bide içli içli 1-2 saat tuvaletten çıkmamıştım annem durumu anladığında anlattı ama halen ne olduğunu bilmiyorum normal olduğunu karşılamıyorum bende hiç heyecan olmadı sadece çok büyük bi korkuydu 😀
Cn28cnekiz ben 13 yaşındaydım. Okula gitmek için hazırlanıyordum. Birden sıcak birşey aktı hemen WC ye koştum baktım ki kan 🩸 o kadar tedirgin korktum ki utandım söyleyemedim anneme ablama. Ama regli olduğumu biliyordum. Okulda seminerler verilmişti o sene. 😂😂
Bende 13 yaşlarında olmuştum kuzenlerimle tablette oyun oynuyorduk bir baktım kuzenim pantolonuna bir şey bulaşmış dedı ve bende lavaboya gittim bir baktım kahverengi kan tabi anneme ve teyzemlere söylemeye çekiniyorum regl ne olduğunu da bilmiyorum sonra kuzenim pantolon ve iç çamaşırı getirdi tam o kan bulaşmış çamaşırları çöpe atacağız abisi geldi dediki ne var o poşetin içinde gelde anlat şimdi ne var poşette diye 😂sonra kaptığım gibi poşeti aldım dışarıdaki çöpe attım kuzenime de bu bazen oluyormus iltihap gibi zamanla geçer dedim tabi içten içe bende korkuyorum ve bir şey bilmiyorum sonra internetten araştırınca öğrendim regl olduğumu ama hala annemlere söylememiştim bir kaç ay idare ettim öyle sonra hastaneye gittim bir hafta hastanede kalınca o zaman da regl oldum annemler ilk reglimin o gün olduğunu sanıyorlardı sanırım hala da öyle sanıyorlar 😂😂
Cn28cnekiz benim annem surekli bana anlatirdi ve geldiginde hic korkmadim dirk anneme soylemistim oda tmm al dedi ped koy faln demisti snra karin agrilari fln
Orta 2 1. Dönem bitmişti sene 2007 2008 filan yarıyıl tatilinde oldum. Sınıfta bende önce olan kızlar vardı bir havalar işt orkidim belli oluyormu diye sürekli sormalar sanki sanırsın dünyaları kurtardılar. Neyse velhasıl bende tuvalete gittim Bi baktım iç çamaşırım da kan ya aklıma geldikçe ağrı giriyor 😂 anneme dedim annem coşku ile ablama seslendi koş diye öyle böyle orkid verdi ablam şöyle takacaksın diye. Ama kabusum başlamıştı kanama öyle böyle değil çok fazla idi hala öyle 6 gün sürer ağrılarım bayılacak kadar fazlaydı halaaa öyle çok çektim . Orkid dayanmıyordu peçete koyuyordum okulda eteğime bulaşıyor Du çok aciz hissediyordum. İlgilenen yok tabi. Dalga geçiyorlardı çocuğum napayım birde bir öğretmen ağrılarım yüzünden aspirin iç demişti verdi içtim ama lanet olsun vücudum bütün kanı attı sanki durmamıştı… Adet olmaktan nefret ederim oldum olası çok hastanelik oldum.
Bende 13 yaşında regl olmuştum ilkbahardı evdeyim hiç anlamadım bile geldiğini tuvalete gidip görüyorum anam o neydi ben kanser mi oldum dedim anneme bir kaç gün söylemedim üzülür diye sonra anneme söyleyince regl olmuşsun dedi bende dedimki o ne demek 😂😂😂😂