kizatasozu ee yapıyor muyuz 🥹bnm fikirlerin sabitlik seviyesi
Hıdırellez??
Oluyorumanlasana ben yaptım cnm yatagimdayim uykum gelmiyor
kizatasozu inşallah gerçekleşsin tüm dua ve dileklerin o zaman 🙏🏻🎉
Oluyorumanlasana amin cnm saol sen yapmicanmi
kizatasozu dur yapicam eşim uyusun inanmıyor o ağzına laf vermeyeym şimdi alay eder şakasına 😁
Oluyorumanlasana evet ya bende eşimi uyuttum yaptım 🤣
Kiz banada dua edin.zenginlik için🔥🔥🔥🔥🔥
kizatasozu her yerden çıkıyorlar 😂
- Düzenlendi
kizatasozu Hıdrellezin dinde yeri yoktur. İslami bir bayram veya islam için özel bir gün de değil. Hıdrellez bir kültür, gelenek şeklinde nitelendirilebilir. Haşa o ritüelden medet umanın, işte onu yaptım da o yüzden dileğim yerine geldi diyenin itikadında şüphe aranır. Siz bugünü hıdrellez size ne anımsatıyorsa nasıl geçirmek istiyorsanız öyle kültürel bir bayram gibi geçirebilirsiniz. Örneğin ben çocukken hıdrellezi çok severdim çünkü mahallede lastik yakar üzerinden atlardık. Her yerde akşam ateşler yakılırdı tüm köy sokaklarda olurdu. Hiç dilek diledin mi, dua edip gül ağacı altına ektin mi derseniz hayır. Çünkü bu bir ibadet değil. Ama yazınca pozitif hisseden varsa günü boş geçirmeyebilir. 😊
successfulwoman kendin yapman gerekiyor du aakim
zarifhanim teşekkür ederim ❤️
maras21 niyetlerimizi Allah kabul etsin diyelim amin 🥰
kizatasozu birkaç hocadan şirk olduğunu duydum yapacaktım vazgeçtim
aslan63 aaaaa gercektenmi bilmiyordum
kizatasozu Abdest al dua at Allah tan iste vakıa süresi oku bol bol rızık Allahtandir
Hort 😅
kizatasozu kizzzz🤣 yaptinmi oldunmu😂
Moonlight_ ben yapmıştım ama aradan bilac ay geçince umudumu kesip attım kağıdı ne yazdığınızda hiç hatırlamıyorum ev araba fln yazmismidir şuan olmadı onlar olmasına az kaldı ama lazer fln yazmismidir mutlaka dun lazer aldım bı tek o oldu galiba ahahahah hemde tam 1 sene sonra
kizatasozu bende mi denesem ya naptin anlatsana ugrastirici degilse bende yaparim belki😂
kizatasozu 5 senedir yaki evlendiğimde beri her sene yapıyorum ama olmuyor maalesef bakalım bj sene belki olur .d