Kuzuletta ben sol alt 20 lik diş çektirdik yarı gömülüydü yarışı disardaydi yani o kadar kolay çekti ki anlatamam ben korkudan koltukta kalp krizi geçiriyordum az kalsın.. çene cerrahisi çekiyor özelde de cektirmedim baya bildiğin fakülte hastanesi diş polikliniğine gittim genelde ameliyatlik hastalari normal diş hastanedenden oraya yolluyorlar sis doktorlari çene cerrahisi çekmesi lazım burda yapamayız dedi yönlendirdi benii.
İçeri girdim koltuğa oturdum ellerimi göğsümde bağladım gözlerimi de kapattım doktor geldi bı kere dürttü iyisin dimi sakin ol korkma bu kadar korkacak bişey yok dedi. Aç ağzını dedi 2 3 yerden iğne vurdu önce uyuşunca haber ver dedi 5 dk geçmedi uyuştu sağıma geçti hemen aç ağzını dedi açtım tornavida gibi biseyle baya bı bastırarak yerinden oynattı sonra soluma geçti ordan da aynı şeyi yaptı dişi elindeki tornavida ile yukarı doğru bastırarak yerinden oynattı.. sonra tekrar sağıma geçti (ben sanıyorum ki kesecek dikecek ödüm kopuyor kar beyazı oldum) aç ağzını dedi açtım.. elini soktu dişi aldı önüme koydu geçmiş olsun dedi. Ben şok😳 10 dk geçmeden bitti işlem gazlı bez koydu kanayan yere çıktım dışarda annem otururyordu 🤣 iğne vurdular uyuşsun öyle gel dediler sanmış o kadar kolay ve hızlı bitti işlem düşün yani.. hadi gidelim çekti dişi dedim anneme o bile şok oldu 🤣 Allah herkese böyle kolay diş çekimi nasip etsin inşallah😁 korkudan ödüm koparken 5 dk da kurtuldum ben.. yarı gömülü ise kolay oluyor çekimi.. yarı gömülü den kastım benim diş azıcık etin dışındaydı yani