ladymomm aselinannesi9398 aşkım emzirme varsa 3 yoksa 2,5 litreyi geçme suyun fazlası da ödem olarak kalır vücutta 🫂
ladymomm Susunbebekuyuyo olsun aşkım en azından az da olsa bir şeyler gitmiş bu hafta kaçamak yapmadan ilerlemeye özen göster çok güzel gidiyorsun yoksa 🤩😍
ladymomm Susunbebekuyuyo sende hissettin mi 😍😍 bende yemeği azalttığımdan beri daha hafif ve enerjik hissediyorum. Özellikle şekeri kestiğimden beri çok daha iyiyim mental olarak 🙈 bence birkaç gün wasa ile git sonra tamamen bırak keto şeklinde dene bakalım 1 hafta nasıl olacak 🤩 yulaf vs de yasak bu arada keto da bu hafta benimde beklentim yüksek bakalım ne olacak 🤭🫂🫂
Susunbebekuyuyo ladymomm valla hissettim hani beyaz ekmek yedğimizde of şu pantolonun düğmesini açayım şişkinliğim yok 1 saat kol sırt ve popo karın çalıştık bugün eve geldim birazda bacak alt karın çalıştım bomba gibiyim
Zamansiz_ ladymomm yok degil sadece vucudum cok kilo vermeye alisik oldugu icin eminim su aralar yürüyüş bekliyor ama cok zamanim yok bu haftadan daha cok zaman ayirtmaya bakicam tartida belki o kadar fark yok ama giyindigim kiyafetler otururken kalkarken bile baya fark ediyorum guzel yoldayim🥹
ladymomm Zamansiz_ yani yine 1,5 kilo verdin bizimle beraber az değil ki 🥹🥹 bende bazı kıyafetlerde bolluk hissediyorum bu beni çok mutlu ediyor 💃💃🤭
ladymomm Zamansiz_ cidden sirkeli su içtim yine sjxjkckdlşsd biraz böyle gitsin bakalım keramet bende mi sirkeli suda mı 😂😂
perimasali802_ Akşamı kapatınız mi ya beni yiycem 🥺 kızım hiç durmuyor sizde durumlar ne @enerciiiii @ladymomm @Zamansiz_ @zeytep @Moonlight_ @Susunbebekuyuyo unutuklarim da var gelinn
Susunbebekuyuyo perimasali802_ aşkım ben saat 7:30 gibi çorba zeytinyağlı fasülye ve salata yedim çay faslına geçtim başka bir şey yemem
ladymomm fikriye vaaayyy güzel sonuçlar almışsın canım benim 🤩🤩🤩🤌🏻 bol eksilerimiz olsun hep beraber. Seni de etiketleyeyim artık canım arada yazın gözümüz görmeyince unutuyoruz 🫂🫂🙆🏻♀️
zeytep Sabah aloe vera konsantreli çayımı içtim Shake Ara öğün lor peynir, kayısı bir adet ve avokado Akşam yemeği 4 adet kanat barbekü soğan salatası, yeşillik salatası, patlıcan salatası, Köz biber bir tane ☺️
Cicikiz zeytep Herbalife bende sipariş verdim bugün saglık koçunun dediklerini aldım bakalım bekliyoruz 🤪🤪🤪
Cicikiz ladymomm ben bu haftayı ful kaçamak yapmama rağmen başlangıç 82.1 İkinci hafta 79.4 Üçüncü hafta 78
zeytep Cicikiz hadi bakalım hayırlısı olsun canım, umarım sağlık koçun ile çok güzel adımlar atarsın☺️🌹