Cicikiz ladymomm aşkım sabah çıktım dün gün içinde çıkmıştım 77.3 iki gün kendimi aç bıraktım ve regl oldum sanırım çok mutluyum ve hiç aç hissetmiyorum yürüş taptım merdiven çıktım dün
ladymomm perimasali802_ ayy canııım benimki büyüdü ya artık küçük bebeklere karşı çok cahilim ahhaha 🤣🤣🤣
ladymomm Saat 17:00 40 dakika tüm vücut + 9 dakika April Han kol videosu (2. Seti tamamlamış oldum 💪🏻) Akşam yemeği 18:50 Bol yeşillikli salata (içine keten tohumu ekledim hocam söyledi) Üzerine 150 gr tavuk Biraz ceviz ve sade kefir tükettim Diyetisyenim ara öğününü akşam yemeğinle birleştir dediği için kefir ve cevizi de ekledim 🤭🙆🏻♀️ Sade soda içtim 2,5 litre su içtim Toplam 2 tane yeşil çay içtim Kaçamak yok Şekersiz beslenmeye devam ediyorum, saygılar efenim 🫂🤩 Ve günü kapadım 💃💃 @newmommy_ @zeytep @Zamansiz_ @Moonlight_ @perimasali802_ @enerciiiii @ESMERBOMBA_ @Cicikiz @aselinannesi9398 @Aglicaktabikolaymi @Sevde_20 @Susunbebekuyuyo @kurufasulyegibi @fikriye @kizatasozu
Zamansiz_ ladymomm saygilarimiz sana efenimmm 0 seker ekmek yarim saat 40 dk yürüyüş ile kapadim bende hocaaamm ev iside girsin egzersize luften 🥲😂🦦
newmommy_ ladymomm kanka ben batirdim bugun pisman olmakla olmamak arasindaki ince cizgide bi gidip geliyorim 😂😂
Susunbebekuyuyo ladymomm valla hissettim hani beyaz ekmek yedğimizde of şu pantolonun düğmesini açayım şişkinliğim yok 1 saat kol sırt ve popo karın çalıştık bugün eve geldim birazda bacak alt karın çalıştım bomba gibiyim
ladymomm Susunbebekuyuyo ben uzun zamandır beyaz ekmekte yemiyordum tam buğday alıyorduk hep eve ama genel anlamada çok yiyordum canım sıkılsa bile dolap başına koşardım şimdi inanır mısın ara öğünlerimi bile yapasım gelmiyor 😅😅
Susunbebekuyuyo perimasali802_ aşkım ben saat 7:30 gibi çorba zeytinyağlı fasülye ve salata yedim çay faslına geçtim başka bir şey yemem
ladymomm Zamansiz_ sende benimle keto beslen kız 🤣🤣🤣 1 hafta resimde ne gördüysen o kadarını yicen 😂😂