Prenseess_98 ben güne saat 8 gibi başlıyorum
İlk işim şu içmek oluyor.
Bir bardak sirkeli ya da limonlu su içiyoruz ediyoruz ama bakma sen çokta şart değil bu. Sade su da içebilirsin yeter ki su iç 🌺
Sonra enerji vermesi ve yağ yakımını hızlandırması için, tarçınlı türk kahvesi, hindistan cevizi yağlı türk kahvesi yapıyoruz bazısı limonlu tük kahvesi de yapıyor ben hiç denemedim.
Ben şu sıralar kolajen kullanmaya başladığım için kahve yerine kolajeni yeşil çaya ekleyip içiyorum sen kahve iç 🌺
Kahve içtikten 20-30 dakika sonra spora geçiyorum. Bizim evde kondisyon bisikleti var 30-40 dakika arası onu sürüyorum. Sen 2 ya da 3 mile Leslie yapabilirsin, dışarı çıkma imkanın varsa yürüyüş yapabilirsin 🌺
Sporla beraber su tükettiğim için 1 litre kadar su içmiş oluyorum aç karnına.
Spordan sonra kahvaltımı yapıyorum 12:00-13:30 arası oluyor genelde. Aralıklı oruç yaptığım için bu saatlerde yiyorum.
Protein ağırlıklı tüketmeye dikkat ediyorum.
Kahvaltıdan kalktığım saatten 2-2,5 saat sonra spora kalkıyorum tekrar. Tüm vücut ve ek olarak kol egzersizi yapıyorum. Bu ikinci spor işi şart değil ben günlük hayatta sürekli evde olduğum için sabahki yaptığım bisikleti sanki okuldan çocuk almaya, markete eksik görmeye gider gibi günlük hareketten saydığım için yapıyorum 🌺
Sporum bitince de 18:00-19:30 arası akşam yemeğimi yiyorum ve günü kapatıyorum
Bu süre içince 2,5 litre su bitmiş oluyor, yeşil çay da içiyorum. Ara öğünü acıkmadığım için yapmıyorum ama sen acıkırsan ana öğünler arasına 3 saat girecek şekilde ara öğün yapabilirsin. Kefir, ayran ya da Türk kahvesi yanına çiğ kuruyemişler (10 adet olacak şekilde) kuru meyveler hurma, kayısı vs (3 adet olacak şekilde) ya da 2 tane kare %80 kakaolu bitter çikolata ya da şekersiz sütlü çikolata tüketebilirsin (ikisi de Bim markette kasa önü rafta satılıyor)
Ne yemen gerektiğini bilmiyorsan ben 2. Hafta postuna 1 haftalık liste ekledim. 4 gün rutin beslenme , 3 gün arınma olacak şekilde 2 tane liste var ona uyabilirsin 🌺