perimasali802_ ladymomm hihihi 😁 şeker bağımlısıyım zaten, ayının bal kovasına saldırdığı gibi bnde saldircam bir gün 🤣
zeytep ladymomm her hareketi yapamıyorum ama sağlıklı hocanın bir videosu var genelde onları yapıyorum
Zamansiz_ ladymomm hahaha yarin balik alim barim 🤷🏻♀️😂😂 sonraki gunde tavihhhh diye diye artik hallediciz🥲😂
ladymomm Zamansiz_ bende burada bimden somon alıp airfreyda yapıyorum 20 dakika da pişiyor şipşak çokta lezzetli oluyor genelde de tavuk yiyoruz eşimden dolayı 🥲 protein oranı çok yüksek olduğu için nsjdjkdkd birara tavuk yiye yiye gıdaklayacağız diyordum 😂😂
Prenseess_98 ladymomm çok teşekkür ederim canım ellerine sağlık emek edip yazmışsın bunlara uyucam ve zayıfladığim her kiloda yazicam
ladymomm Prenseess_98 listeye mutlaka bak ama gözden geçir 🌺 Birde orada uzunca bir açıklamam vardı onu da oku istersen
ladymomm perimasali802_ vallahi kolajen mi iştah kesiyor bilmiyorum ama zerre yeme atağı yaşamıyorum çok şükür diyeyim 😅 reglim bile beni aman aman zorlamadı
perimasali802_ ladymomm ay bilmiyorum leydim valla hem zorlanıyorum hemde bırakmak istemiyorum ayın 21 ine kadar dayanacam inşallah 🤕💃
ladymomm perimasali802_ ahhahaha onu da dedim kız sjdjdks kahvaltı yumurtamızı kendimiz yumurtlayacağız yakında demiştim ahahha 😂😂😂😂
ladymomm perimasali802_ aşkımmm emzirdiğin için zorlanman çok normal lütfen ara öğünlerini güzelce yap aksatma kefir çiğ kuruyemişler alıp tüket olur mu 🫂🫂🥹 dayan 21 e ne kaldı kiiii 14 gün sadece
ladymomm Zamansiz_ aynen diyette büyük kurtarıcım oluyor bazen yemeği ona koyuyorum ya o pişene kadar sporu yapıyorum 😂😂
ladymomm Sevde_20 aaa sende şey yap kahvaltı da birkaç lokma al sonra üzerine iç kahvaltıya devam et ama akşam öğünün olduğu için acıktırsa da zorlamaz diye de düşünmedim değil şu an 🤔
ladymomm newmommy_ sağol aşkım 1 hafta senin kervandayım ama hocam yine listeyi klasik şekilde oluşturmuş eksikleri rahatça alabilsin herkes diye 🥹🥹🙆🏻♀️