ladymomm Moonlight_ ne herbalife imiş arkadaş sjxjdkkdkslls atarım birazdan aşkım whey markasının çeşitleri cidden çok fazla
ladymomm Sevde_20 tüm vücut yapıyorum her gün ek olarak daha hızlı gitmesi için istediğim bölgeyi ekliyorum şu tera bandı neymiş bir bakayım 🤔 😍😍
ESMERBOMBA_ ladymomm toprqğı kaldırma işlemi bel ile yapılıyor ya bel kürek cinsi bi alet bacak kuvveti ve kol kuvveti uygulanarak yapılıyor ayrıca karın bölgesinide çalıştırıyor
ladymomm perimasali802_ kocana uyma gitsin kendine bimden kadife tatlısı alsın yesin ama sen yaparsan dayanamaz yersin 🤣🤣🤣
ladymomm enerciiiii aşkım mangalı istediğin kadar ye hiç sorun değil protein deposu zaten ekmeği yeme aynen daha iyi olur doymazsan tavuk miktarını arttır endişe etme ona 😍
Papatyaaa001 ladymomm ben 3. Haftaya başlayacağım diyetisyen listesi ile ilerliyorum arada kaçamaklarım oldu ama yine de iyi gitti kilolar
ladymomm Papatyaaa001 kaçamaklar hepimizin hayatında olan bir gerçek canım önemli olan süreci ilerletmek 🌺🌺🙆🏻♀️
enerciiiii perimasali802_ ben sırf yememek için yapmıyorum valla o da diyor eskiden yapardın şimdi yapmıyorsun diye yapma sakın ben geçen yaptım korkudan dağıttım hepsini sjsjsjjs
perimasali802_ enerciiiii yaparsam yiycem dayanamam ki ben 😬 bozarım ayın 21 ine kadar hiçbir sey yok dedim ondan sonra belki yaparım
Moonlight_ successfulwoman sagol askimm cok iyi aslinda bugünde cikarabilirdik ama yine 1 hafta daha dursun dedi haftaya cikiyor rahatliyorum 😍
ladymomm ESMERBOMBA_ aslında anladım ama dedim acaba beklemek mi yazacaktı yanlışlık mı yaptı 😂😂 aahh şu an toprakla içiçe olmaya o kadar çok ihtiyacım var ki 🫠 bence dehşet derecede spordan sayılır o bebeğim 🤩🤩💃💃
newmommy_ Kizlar merhaba bugunlerde cok zor seyler yasiyorum her ne kadar otelesem de bugun pes ettim bugunluk beni mazur gorun ne bi spor yapabildim ne bi diyet yemegi yiyebildim yarin araniza donmeye calisicam sizi seviyorum bozmayin modunuzu kesinlikle cok guzel ilerliyorsunuz devam edin @ladymomm @enerciiiii @perimasali802_ @Zamansiz_ @zeytep
enerciiiii newmommy_ canın sağ olsun askim sıkma canını konu her ne ise dün bizde bozduk olur öyle şeyler
perimasali802_ newmommy_ olurmu öyle şey canim 🫂 bnde Spor yapamıyorum bazen ama bu demek değil ki kendimizi uzelim sorun herneyse herşey yoluna girsin inşallah hiç sikma canını yine devam edersin 🤗💛
zeytep newmommy_ olsun canım sorun değil, dilerim derdin/sıkıntın her ne ise umarım en kısa sürede çözülür🌹🙏anlatmak istersen burdayız 🌹