ladymomm Papatyaaa001 kaçamaklar hepimizin hayatında olan bir gerçek canım önemli olan süreci ilerletmek 🌺🌺🙆🏻♀️
zeytep newmommy_ olsun canım sorun değil, dilerim derdin/sıkıntın her ne ise umarım en kısa sürede çözülür🌹🙏anlatmak istersen burdayız 🌹
ladymomm newmommy_ yaaaa 🥺🥺 sen iyi ol, diyeti her şekilde yaparsın çiçeğim. Moralini bozma, kendini de yalnız hissetme biz buradayız anlatmak istersen seve seve dinleriz 🫂🫂🌸
ladymomm perimasali802_ o da bebekten dolayı pat diye toparlanmaz zaten bitanem sonuçta deformasyona uğradı bu göbişler 🫠🫠🫠 ben bile bu tempoyu bekarken yapsam göbek yok olmuştu şimdiye ama hala orada armut gibi duruyor 😂😂😂
ladymomm perimasali802_ olan hep biz kadınlara oluyor anam djckfks erkekler oturdukları yerden çocuk sahibi olsun ohhh 🤣🤣🤣
ESMERBOMBA_ ladymomm kız bende ilk defa yapıyorum hayatımda becerebilirmiyim bilmiyorum inşallah beceririm bahçe ve sebze yetiştirme hakkında hiç bir bilgiye sahip değilm yapa yapa öğrenecem aslında köy kızoyom ama görmedim zaten 15 yaşındada evlendim ilk defa bahçem olacak 😏😏
perimasali802_ ESMERBOMBA_ toprağı güzel capala benim annem domates ektiginde once suda bekletir ondan sonra ekecegi yeri Sabah tan sular ondan sonra eker 😥anami özledim