perimasali802_ ESMERBOMBA_ toprağı güzel capala benim annem domates ektiginde once suda bekletir ondan sonra ekecegi yeri Sabah tan sular ondan sonra eker 😥anami özledim
kizatasozu perimasali802_ ya canım giremiyorum pek bu ara kızım durmuyor temizlikti oydu buydu derken bide havalar ısındı evde durmuyorum artik disardada girmiyorum buraya biri yanlışlıkla görürse diye 😬
zeytep Selam kızlarrrr (henüz spor yapmaya fırsatım olmadı, eşimin arkadaşı gelecekmiş muhtemelen benim spor geceye sarkar sjsjs) Sabah aloe vera konsantreli çayımı içtim ardından shake Öğle yemeği için yalancı börek yaptım sjsjjs yanında da mercimek salatası ve domates söğüş (un yok, sadece kabak rendesi, bir dal ıspanak, yeşil soğan, sarımsak rendesi, yumurta ve yoğurt var içinde) (tarifte aslında kabartma tozu ve yulaf da var ama ben kullanmak istemedim.) Ara öğün meyve tabağı Akşam yine yalancı börek, patlıcan salatası ve acılı ezme☺️ Birazdan aloe veralı çayımı içerim Daha sonra ise ne zaman fırsat bulursam biraz spor yapacağım 2.5 litre suyumuda içtim🌹 Bu arada size bir haberim var☺️şimdilik sağlık koçumun yönettiği grupta etap lideriyim ☺️yani kilo verme sürecim güzel işliyor🌹 Haftayı verimli şekilde tamamlayıp, etap birincisi oldum🌹 @newmommy_ @Zamansiz_ @Moonlight_ @perimasali802_ @kizatasozu @enerciiiii @Aglicaktabikolaymi @aselinannesi9398 @fikriye @kurufasulyegibi @Cicikiz @ESMERBOMBA_ @Susunbebekuyuyo @Sevde_20 @Papatyaaa001 @Prenseess_98
Susunbebekuyuyo zeytep oooo süpersin bebeğim böyle güzel yeni ve hafif tarifler oldukça paylaş bizimlede 🤩
enerciiiii successfulwoman sjsjsjsj iyi iyi devam et ama dikkat et bu ateş başınıza iş açmasın sjsjsj
Susunbebekuyuyo ladymomm aşkımkımmkım ben sabah 7:30da kalktım bir güzel limonlu suyumu içtim ananasımı yedim 20 dk leslie april han alt karın videosunuda yaptım üzerine bir güzel 3 yumurtalı dereotlu peynirli tam buğdaylı ekmek arası yedim Ara öğünü es geçtim Akşam kayınvalidemdeydik etli taze fasuyle az porsiyon domatesli makarna 3 köfte ve salata yedim bugün çok koşuşturmam vardı dışarıda acıktım yoksa makarnayıda es geçerdim
ladymomm Susunbebekuyuyo bence kötü olmamış canım yine güzel beslenmişsin arada olur öyle şeyler 😍😍💃🌺