ladymomm Zamansiz_ ama salata yemekten sıkılacakmışım gibi sjjdkls canım köfte çekiyor tavuk göğsünden yapıp yerim artık kıyma canım çekmiyor 🫠🫠 yarın balık günü zaten
zeytep perimasali802_ inan çocuk olmasada düzenli olmayabiliyor bazen😅bende spor için akşamı bekliyorum bazen farklı işler çıkıyor ve yapamadığımla kalıyorum😅bugün misafir bekliyordum, gelmedi, hafif de bacak ağrım vardı, yapmadım bende sjsjs artık yarın
ladymomm Zamansiz_ yaaa ben önceden severdim ama özellikle gidip almazdım evlenince de anca işte dışarıdan yersek ya da eve misafir gelirse alırdık birde ben çiğköfte yanında içmeyi çok severdim 🥹🥹 onun acısıyla kolanın asidi birleşince of offff 🫠🫠 ama boykot olduğu sürece zor artık yollarımız ayrı
perimasali802_ ladymomm valla elimden geldiğince yapıyorum 😁 şuan inan bir elimde kızım diğer elimde tel
perimasali802_ ladymomm öyle yaparım olmazsa Perşembe günü kadınlar toplanıyoruz yiycezzzz icecezzzzz
ladymomm Zamansiz_ geçti çok şükür aşkım ilaç işe yaradı bakalım sabaha ağrı nüksetmezse benden iyisi yok 🥹🤣🤣
ladymomm Zamansiz_ haftada 2 gün somon yemek çok faydalıymış biz artık balık olarak hep somon yiyoruz sjjdjdks eşim zaten evde balık pişmesini sevmiyor bununda kokusu olmuyor
ladymomm Zamansiz_ geçen bizim eskiden hep çiğköfte aldığımız yerin yakınından geçiyorduk eve giderken oraya uğra alalım diye yalvardım ama yolu uzatamam dedi almadı 1,5 ay oldu hala aklımda 🥲🥲