ladymomm perimasali802_ aşkım emzirirken mi oynuyorsun telefonla bende öyle yapıyordum boş vakit olmazdı emzirme anında oynardım telle znxjjxjdks onu sordum anlamadın 🤣🤣
zeytep perimasali802_ inan çocuk olmasada düzenli olmayabiliyor bazen😅bende spor için akşamı bekliyorum bazen farklı işler çıkıyor ve yapamadığımla kalıyorum😅bugün misafir bekliyordum, gelmedi, hafif de bacak ağrım vardı, yapmadım bende sjsjs artık yarın
Moonlight_ zeytep off denemem lazimm normal sartlarda börek tarzi seyleri cok severimde😄 bana tam Tarif versenn cok güzel olurduu🙈😍
zeytep Moonlight_ buyur canım😉 ben kabartma tozu ve yulaf eklemedim ama hafif kremsi kıvam oldu ben sevmem dersen, yulafla daha katı olur. (kredide olsa kesip tabağa alınıyor, dağılmıyor, birde içi iyice pişsin dersen hafif dirildik sevmezsen çok az sote yap ama aşırı değil) https://www.nefisyemektarifleri.com/diyet-borek-sebzeli-unsuz-diyet-boregi/
zeytep Moonlight_ diyet pizzada var mercimekten ama bana bir dilim kalorisi fazla gözüktü ara öğün için, o yüzden yapmadım mesela Yarın mercimek krep yapacağım☺️
zeytep Moonlight_ omlet seviyorsan, sebzeli omlet gibi düşün, yumurta bir tık belli ediyor kendini ama belkide ben yulaf katmadığım için belli etmiştir☺️
ladymomm Moonlight_ bak aşkım tadı cidden çok güzel eşim bile dün gece gece ondan hazırlar mısın canım çekti dedi 🤣🤣
ladymomm Moonlight_ biz onu genelde mangal yanına yaparız 🫠🫠 sırf mangala onu yemek için gitmek istiyorum 🥲🥲
Moonlight_ zeytep cok severimm kahvaltida her gün yerdim peynirle mhmmm 🤣 tamam bi denicem bende yulafi az koyarim eger koyarsam 🤭
ladymomm Zamansiz_ geçti çok şükür aşkım ilaç işe yaradı bakalım sabaha ağrı nüksetmezse benden iyisi yok 🥹🤣🤣
ladymomm Zamansiz_ haftada 2 gün somon yemek çok faydalıymış biz artık balık olarak hep somon yiyoruz sjjdjdks eşim zaten evde balık pişmesini sevmiyor bununda kokusu olmuyor
ladymomm Zamansiz_ geçen bizim eskiden hep çiğköfte aldığımız yerin yakınından geçiyorduk eve giderken oraya uğra alalım diye yalvardım ama yolu uzatamam dedi almadı 1,5 ay oldu hala aklımda 🥲🥲