ladymomm zeytep o tarifleri çok görüyorum ama hiç denemedim tadı nasıldı 🤣🤣 birde şu sağlıklı tatlı tariflerini denemem lazım ama elim gitmiyor zjjxkd
Moonlight_ ladymomm evettt ahahahaa önceden farmasinin kullaniyordum bide toz halini deniyim dedim eczaneden aldim bakalim ilk defa deniyorum bunu😅
ladymomm Moonlight_ rengini bayağı tuhaf yapmış ama benimki hiç rengini değiştirmiyordu 🤔🤔 tadında bir değişiklik var mıydı peki
Moonlight_ ladymomm ya bana bi akil ver ben simdi daha fazla vermek istemiyorum ama ayni sekilde gidincede veriyorum nasil korucam bu kiloyu yesem alirim yemesem veririm ne yapcam nasil yapcam 🥲
ladymomm Moonlight_ aşkım sende 4 gün normal beslen 3 gün diyet tarzı beslen 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ hani normalde de pazartesi ve perşembe oruç tutmak sünnet ya aslında o mide rahatlasın dinlensin diye yapılan bir şey o hesap düşün
ladymomm Moonlight_ kiperin kolajeni de araştırsana ben onu kullanıyorum cildim de faydasını görmeye başladım
zeytep kizatasozu sen bari deme kız öyle sjsjsj az önce kaynım bile siz karı koca ajan gibi dolanıyorsunuz şapklarla gözlüklerle dedi😅🤣🤣🤣
Moonlight_ ladymomm yesil caya koydum tadinda bi degisiklik yoktu ama az önce arkadasla konustum ben biraz fazla koymusum kolajeni😅😅😅
Moonlight_ zeytep tamam olur 🤣 ama gecen tvda gördüm bodrum cok pahalanmis bi lahmacin 900 küsür bisey diyorlardi o sira su iciyordum burnumdan geldi resmen su😂
zeytep Moonlight_ valla Bodrum zaten pahallı bir yer ama hangi restoran mesela Yani şimdi bir beymen ile bir defacto arasında fark var Di mi, aynı o hesap☺️ Bir marinada lahmacun yemek var birde marinada değilde çarşıda yemek var☺️
ladymomm Moonlight_ doğrudur aşkım bana da rengi tuhaf geldi görünce demek ki fazla olmasından dolayı öyle olmuş 😂
Moonlight_ ladymomm ozaman ben pazartesi ve persembe hatta duruma göre belki cumayida katarim icine 3 gün yapiyor normal beslenmeyide sali carsamba cumartesi pazar yaparim olurmu
Moonlight_ ladymomm ama neden yaaa ögrencilik hayatimda hep en önde oturdum hic arka siralara gecemedim burda bari geceyim 😅😅😅
Moonlight_ ladymomm ne zamandir kullaniyorsun? Kiperi bakmam lazim burdan nasil siparis edebilirmiyim diye 😐
Zamansiz_ ladymomm emzirenler icin olurmu ki yaa nerden aldin bide eczanelerde varmidir gerci demin reklam cikti sanki trendyol diyo
Zamansiz_ ladymomm zor ve yorucu ama cok cabuk buyudu ya 🥲🥲🫠 abisiyle yanyana gelince ne gunler gecirdigimi dusunup sukrediyorum allahim onlara saglik versin onlar mutlu olunca ne yorgunluk kaliyor bizde ne bsy🥹🥹
ladymomm Moonlight_ yani aşkım onu kendine göre ayarla işte eğer kilo çabuk veriyorsan fazla abartınca da alıyorsan dengeli beslenmeye bak bir gün diyet yemeği yap bir gün canın ne isterse kararında ye mesela o zaman bir şey olmaz belki
ladymomm Moonlight_ bende nefret ederdim önde ya da en kötü 3. Sıralarda olurdum ama arkaya çalışkan birisi otursa bile tembel gözüyle bakılırdı 🫠🫠😂
Moonlight_ zeytep orasini bilmiyorum valla evet bodrum hep pahaliydida yani bi lahmacuna o para verilirmi yaaa oturur evde kendim yaparim oh ye babam yeee😂😂😂😂