Zamansiz_ ladymomm iyiyim temizlik yaptim oxx ne iyi geldi🙋🏻♀️🦦 bugun sakin yapma ertele tam toparlan oyle
ladymomm Zamansiz_ sabah yaptım bir şey yoktu aşkım akşam ki egzersize bakacağım belimi zorlayacak hareketler olursa es geçicem
ladymomm Zamansiz_ sabah yaptım bir şey yoktu aşkım akşam ki egzersize bakacağım belimi zorlayacak hareketler olursa es geçicem
ladymomm Zamansiz_ o zaman kızartma oluyordu işte aşkım hamsi tava filan 🤣🤣 buğulama yoktu sjjdkdkdls
ladymomm zeytep o tarifleri çok görüyorum ama hiç denemedim tadı nasıldı 🤣🤣 birde şu sağlıklı tatlı tariflerini denemem lazım ama elim gitmiyor zjjxkd
zeytep kizatasozu sıcak benim kalbimi tetikliyor ya, o yüzden ben evde klima altında iyiyim sjsjs diğer türlü bir yere gideceksem arabayla, başımda şapka, gözümde gözlük sjsjjs🤣
Moonlight_ zeytep tamam olur 🤣 ama gecen tvda gördüm bodrum cok pahalanmis bi lahmacin 900 küsür bisey diyorlardi o sira su iciyordum burnumdan geldi resmen su😂
Zamansiz_ ladymomm zor ve yorucu ama cok cabuk buyudu ya 🥲🥲🫠 abisiyle yanyana gelince ne gunler gecirdigimi dusunup sukrediyorum allahim onlara saglik versin onlar mutlu olunca ne yorgunluk kaliyor bizde ne bsy🥹🥹