newmommy_ aşkım dün birazda ona moralim bozuldu zaten. Aynaya bakınca cidden gözle görülür farklar var. Eşim bile ideal kilonda olmamana rağmen ideal kilondaymış gibi zayıf duruyorsun fiziğin daha da güzelleşiyor diyor. Teyit etmek için arkadaşıma da before/after gönderdim o da çok fark var dedi. Bu mutluluk ile gidip akşam akşam kollarımı ölçme kararı aldım. Başlarken 31 cm di yine 31 cm çıktı. İlk gün ile bugünü kıyas ettiğimde rahat 28 görürüm diye düşünmüştüm ama o 20 küsürü görmemek üzdü yine motivemi düşürdü. Sonra eşim ona aldanma dedi. Gözle görülür fark var ben bile sana bakınca sıkılaştığını görebiliyorum, hocam da birden mezurada rakam eksilmez yağ eriyor kas dokusu sıkılaşmaya başlıyor yavaş yavaş deri kendini toparlıyor düzenli yapmaya devam ettikçe kaslar kendini topladığı zaman mezurada incelme görürsünüz pat diye rakam değişmez ona aldanmayın demişti diyince biraz rahatladım ama yine de canımı sıkmadı değil. Bu challenge videoları yapıp 1 haftada mezura da eksileri gören kızlar/kadınlar nasıl hemen mezura da değişim görüyor onu anlamadım. Bugün diyetisyenime sordum cevap bekliyorum. O da diyete başlamadan ilk gün mutlaka resim çekin tartıda ya da mezurada bazen fark göremezsiniz ama resimlerden daha net değişim olduğunu anlarsınız, çıkan sonuçlara değil before/after fotoğraflarınıza bakarak motive olun demişti. Bakalım ne diyecek bu duruma 18 gün oldu sonuçta