ladymomm Zamansiz_ yaaa ben dün akşam pek aktif olamadım. Sabah burayı bayağı sessiz sakin durgun görmek beni üzdü ama neden böyle olduk biz 🥲🥲🥲
Moonlight_ ladymomm ah canimmm yakin olsak beraber yerdik 🥰❤️ Benn aksam anca bir bardak sekersiz cay ictim ac ac yattim🤣 ama ne tuhaf simdi hic aclik hissetmiyorum 😅
ladymomm Moonlight_ böyle samimi dostların olduğu bir sofrada bulunmaya o kadar çok ihtiyacım var ki 🥹🥹🫂
anonim9 ladymomm 2 mil Leslie 10 dk april han videosu sonrası bı kahvaltı 🤤 sanırım geliyorum aranizaaaa
anonim9 Zamansiz_ teşekkür ederim tartım yok ama evde birkaç ay önceki kiloma göre bakicam artık ortalama yine o kilolardayimdir 😂😂 ayna fotoğrafı çektim ama ilerlememi ordan gorebiilirim. İnşallah pes etmeden devam edebilirim kızlar çok ihtiyacım vaar Allah’ın lütfen 🥲🥲
Zamansiz_ anonim9 inan benimde🥲🥹 ilk zamanlar cok cok zor olucak giyindigin beden kuculunce karailigini alicaksin 💃🏻💃🏻❤️
ladymomm anonim9 fotoğraf çekmekle çok iyi yapmışsın çünkü en doğru sonucu fotoğraflar veriyor 🙈 sadece her gün açıp açıp kıyaslama en fazla 2 hafta sonra before/after yap farkı 2 hafta sonunda daha iyi göreceksin 💐
perimasali802_ napiyorsunuz kizceler 😂 @enerciiiii @Moonlight_ @Zamansiz_ @zeytep @ladymomm @aselinannesi9398 kurufasulyegibi @fikriye @Prenseess_98 @Sevde_20 @ESMERBOMBA_ @Aglicaktabikolaymi @Susunbebekuyuyo @newmommy_ @anonim9 unutuklarim varsa buyrun bakalim bakıyorum kimsede ses yok 🤔😬😂
anonim9 perimasali802_ bebemi uyuttum ışık hızıyla tuvalet banyo yıkandı şimdi ortalık toplancak ve yemeğe girismem lazım 😂😂 ama burayı da bırakamıyorum 😂😂
perimasali802_ Avakadobuu buradan paylaşıyoruz bilgi alıyoruz sende katılmak istersen burda aktif ol unutmayalım seni 💕
zeytep Susunbebekuyuyo aslında ananaslı detoks suyu için bir çok tarif var, ama ben ananas kabuklarını güzelce yıkadım, adaçayı, karanfil ve yeşil elma ile kaynattım. Bal da ekleniyor ama ben eklemedim☺️
zeytep perimasali802_ az kaldı az☺️bu arada eşimin memleketinde olan düğünde de giyeceğim😅🤣🤣🤣tabii olay olacak ama olsun dimii😅🤣