anonim9 ladymomm kahvaltıdan sonra sen iptal sanırım kız nerelerdesiniz kimse yok 😂😂😂 bende pek aktıf olamadım bugün derin temizlik günü spor da yok 🥴
zeytep ladymomm amann boşver eşini dinle, bir günlük mola zaten kaç zamandır böyle bir kaçamak yapmıyorsun ki, bir hafta daha diyet durumu zorlamasın seni hem daha motive olursun Hem bir ekmeğin yarısından bahsediyorsun, o kadar kasma kendini ☺️
Moonlight_ ladymomm onlari bilemicemm öyle diyetlere hic girismedim 🤣 ben anam babam usulü diyet yaparim 😂😂😂😂
zeytep Zamansiz_ uyku düzenine dikkat etmelisin bu süreçte, o da kiloyu etkiler Uykuda kalori yakımı olur çünkü ama erken uyumak lazım Bu arada ne kadar fark olur tam bilmiyorum ama uyku düzeni, stres vs etkiliyor
ladymomm Zamansiz_ yansır aşkım neden yansır biliyor musun? Bu metabolizma hızı dedikleri olay senin uyuduğun saatte yaktığın kalori aslında yani ne kadar uykun düzenli olursa ve metabolizman hızlıysa o kadar kalori yakarsın uykuda o yüzden çok çok önemli
ladymomm Zamansiz_ streste yansır aşkım duygu geçişleri de önemli yani beden etkileniyor böyle durumlardan ama diğer yorumda dediğim gibi yansır derken derken az vermiş olursun
perimasali802_ Zamansiz_ sanmıyorum canim ya çünkü bir ağırlık degilki yinede bal peteğime soyle o bilir 🤗
Sevde_20 perimasali802_ valla ben cigkofte gömdüm ve parkata baya yorulduk o yüzden uyudum dus bile almak istemedim ay hic ilk anneligimdeki gibi enerjik ve bakımlı degilim gotgide mahmut amca çıkıyor icimden 🤣😅😅