Sevde_20 perimasali802_ amaaaqn kızlar takmayın yok sarkmis yok küçük vs vs erkeklerin zevklerine göre yasamicaz çokta güzeliz çokta seksiyiz önemli olan aura enerji küçükmüş sarkmış yok basenimiz mi varmış hersey 90 60 90 bi vücuda sahip olmak olsaydı onlar hic aldatılmazdı mutsuz olmazdı demek ki neymisss mutluluk kendini sevmekmiş miss♥️♥️❤️❤️😍😍❤️🔥❤️🔥💋💋💫💫
aselinannesi9398 perimasali802_ aynı valla hep bı döngü bitmeyen yorgunluk akillanmayan ve uykusuz bı bebek
anonim9 ladymomm kahvaltıdan sonra sen iptal sanırım kız nerelerdesiniz kimse yok 😂😂😂 bende pek aktıf olamadım bugün derin temizlik günü spor da yok 🥴
ladymomm anonim9 hava çok güzeldi dışarı çıktık canım o yüzden yoktum daha yeni girmeye fırsatım oldu 💃💃😍
zeytep Zamansiz_ uyku düzenine dikkat etmelisin bu süreçte, o da kiloyu etkiler Uykuda kalori yakımı olur çünkü ama erken uyumak lazım Bu arada ne kadar fark olur tam bilmiyorum ama uyku düzeni, stres vs etkiliyor
zeytep ladymomm valla bende öğlen diyeti bozduğum yetmezmiş gibi çıtayı bir tık daha yükselteceğim birazdan sjsjs
Moonlight_ ladymomm Magnesium ic ben onu icinde hemen cikariyor direk 2 paket bi bardak suyla iciyorum🤣🤣🤣 Bunu bana dogum yaptiktan sonra doktorum demisti büyük tuvalete cikamadigim icin ve onu yapmadanda cikarmiyorlar hastaneden bende yapamadigim icin vermisti bana yarim saat sonra cikmistim🤣
ladymomm Zamansiz_ yansır aşkım neden yansır biliyor musun? Bu metabolizma hızı dedikleri olay senin uyuduğun saatte yaktığın kalori aslında yani ne kadar uykun düzenli olursa ve metabolizman hızlıysa o kadar kalori yakarsın uykuda o yüzden çok çok önemli
ladymomm Zamansiz_ streste yansır aşkım duygu geçişleri de önemli yani beden etkileniyor böyle durumlardan ama diğer yorumda dediğim gibi yansır derken derken az vermiş olursun
anonim9 ladymomm ay ne güzel bizde çıkacaktık ama hava çok kötü şimşek gök gürültüsu sel 😂😂 bizde temuzlik yapmayı tercih ettik 😂😂
Moonlight_ ladymomm Böyle askim 1 tane kullaniliyor normalde ama böyle kabizlik cekince 2 tane kullanilabiliyormus bir zarari yokmus