ladymomm Moonlight_ kamp bitene kadar pazar tartılacağım daha da bakmayacağım ya modum düşüyor bu sefer 🥲
ladymomm Zamansiz_ ayy benimde denemem lazım kocam bey zencefil bulursa anca yani burada bir şeyler bulmak aşırı zor yaaa
newmommy_ Aglicaktabikolaymi tesekkur ederim guzelim benimm🥹💖 evet birakmak yok kesinlikle olur boyle inis cikislar yapilacak bisey yok daha azimli olmaliyiz💪🏼
newmommy_ ladymomm tesekkur ederim guzelim destegin icin kendimi anlatmaya hazir hissedersem emin ol ilk konusacagim kisi sensin🥰💖 birazdan tartilicam bakalim gecen hafta yedigim hurmalar totomu nasil tirmalamis🥲
ladymomm newmommy_ yaaa nasıl mutlu ettin beni şimdi böyle düşünmene çok sevindim 🥹🥹🫂 tartıl sonuç ne olursa olsun moral bozma her gün o azimli kadını burada görmek istiyorum 💃💃
ladymomm Cicikiz yaaaa ne kadar güzel vermişsin 💃😍 5.60 gitmiş yanlış hesaplamadıysam değil mi? Maşaallah sana yaaa nazar değmesin hep bol eksilerin olsun 🥰🥰
anonim9 ladymomm yavaş yavaş kesmem lazım yoksa diyeti bırakırım 😂😂😂😂 benim cusse büyük öyle 60 70 kilo değilim napim 😂😂😂😂😂 kendimi teselli edişim 😂
Cicikiz ladymomm inşallah ama üç gündür nerdeyse kilom aynı metobolizmam mı yavaşladı nedir Herbalife başladığımdan beri veremedim hiç