ladymomm anonim9 ilk zamanlar zorlar zaten canım çok normal yine de kötü yememişsin ama akşam iki tane karbonhidrat tüketme istersen 😂 ben akşam yemek yanında hiç ekmek yemem o yüzden kahvaltı dışında zorlamaz beni 🙈
anonim9 ladymomm yavaş yavaş kesmem lazım yoksa diyeti bırakırım 😂😂😂😂 benim cusse büyük öyle 60 70 kilo değilim napim 😂😂😂😂😂 kendimi teselli edişim 😂
ladymomm Moonlight_ bana hemen şişkinlik yapmış yine delircem o yüzden bugün ki tartı sonucunu yazmayacağım dün neyse ona göre 🫠😕
ladymomm Zamansiz_ hızlandırmak için diyorum bende işte zencefilli olanlar cidden işe yarıyor bence özellikle diyetisyenler yazmasa bende inanmam 🙈
ladymomm Moonlight_ ayyy he yaaa deli etti sabah sabah karnımı görsen davul gibi şişmiş. Tutma işte ödem filan. İstemiyorum. Neden can sıkıyorsun sabah sabah 😒😒
ladymomm Zamansiz_ ayy benimde denemem lazım kocam bey zencefil bulursa anca yani burada bir şeyler bulmak aşırı zor yaaa
ladymomm Moonlight_ kamp bitene kadar pazar tartılacağım daha da bakmayacağım ya modum düşüyor bu sefer 🥲
ladymomm aselinannesi9398 yaaa teşekkür ederim 🤩 az ve öz yazıyorsun ama samimiyetin çok güzel yansıyor 😍🥰 @Aglicaktabikolaymi @anonim9 sizden de aldım o enerjiyi 🥹
aselinannesi9398 ladymomm pek müsait olamıyorum aslında yoksa enerjim yüksektir genelde 😂😂çocuktan önce daha yukseti tabi 😂😂