etoile Moomy mide ameliyatı yerine mide balonu neden düşünmüyor. Benim takip ettiğim obezite cerrahisi bir doktor kadın var. Kadın mide balonu taktırdı. Tamir takir mide küçültüp herkesi geridiren kesen kadın kendine balon taktırdı.
Moomy etoile mide balonunu istemedi pek mide balonu diğerine göre tabi daha risksiz olur ama biz doktoru falan araştırdık sorduk bayadir düşündük eşim kararlı
ZeynepSare9485 Moomy yanlış anlamayın ama korkutmak açısından söylemiyorum benim bi akrabamin gelini oldu eşinden izinsiz ama maalesef vefat etti bu tarz şeyler çok araştırılmalı bence
Moomy ZeynepSare9485 araştırdık doktor için iyi diyolar hatta tanıdığımız biri ona ameliyat oldu çok memnunum diyo ama işte kişiden kişiye degisiyo tabiki
Moomy Ask_hosmus 135 kilo canım mide balonunu duyduk ama eşim ameliyat olcam diyo masallah baya kilo vermiş diyet falan yapti mi inanın bende çok isterim kendiliğinden vermesini doktoru araştırdık konuştuk düşündük eşimin aklına yattı ama işte ben korkuyorum
Ask_hosmus Moomy bence balonu yapın ameliyat olmak kolay bişey değil, diyet yapmadı bizden uzağa gitti bensizlik yaramadı adama 😂 tabi yine siz bilirsiniz ama başka yollarda var onları deneyin derim🙂
Moomy Ask_hosmus evet bencede zor bisey ameliyat sonrasida çok dikkat gerekiyo. uzağa yolla hep sen tığ gibi kalır 😁😁