Mkaplan Oglum 3 yasina giricek emzik emiyordu 1 ay oldu birakali simdide 1 haftadir uyumaya yakn parmak emmeye basladigini gordum elini cikariyorum gizlice gene aliyor bende aci surerim eline dedim(kurusogana aci diyor😂) -ama ne zaman uyku moduna girse bakiyorum sallarken gizlice emiyor 😞 be yapabilirim emmesini birakmak icin aliskanliga donusmesini istemiyorum cunku bi alisirsa ondan ayirmakta zor 😬 tecrübeli annelerin yardimina ihtiyacim var
melaykeeee Mkaplan valla biz daha minik olduğumuz için benimki normal ama senin ki büyükmüş aşkım 😂😂 bilgim yok malesef. Yada şöyle yapabilirsin parmağına böyle tadı kötü olan bir şey sürebilirsin
perimasali802_ Mkaplan başıma gelmedi ama çok küçükken bir yaş falandı galiba emdiginde pis, kötü, işte acı falan diye uyarirdim emzik almadılar çocuklarım emme huyları da oyle pek olmadı,ama zamanla bırakır endişe etme tırnakları uzamasın dikkat et
Ask_hosmus Mkaplan acı oje alabilirsin o uyuduktan sonra sürersin zaten bir iki kereden sonra almaz bidaha
Mkaplan melaykeeee valla denicem artik aci oje gerekirse biber suyu surucem bi sekilde biraktircam aliskanliga donerse biraktirmak zor olur
Mkaplan perimasali802_ bizimde emzigi biraktiktan sonra basladi baydir aklina gelmiyor emzigi ama bir baktim uyku moduna girerken parmak emiyor😬 elini cek diye uyariyorum hayir emicem diyo😬 aci biber surerim eline diyorum cekiyor snra gene basliyor ama bugün gene yapti elini cek dedim cektide uyudu bakalim
Mkaplan Ask_hosmus evet aci oje aklimda hala devam ederse ve aliskanliga donerse hemen alicam gerekirse valla aci biber surucem yeterki alismasin cunku iyi bi aliskanlik degil😞