Uykulupingue bilmiyorum yaa telefonunu karıştırıcam uyuyunca bulabilrsem birşey ne âlâ, telefonu iPhone nerelere girip bakayım bilmiyorum, şimdi WhatsApp wep indiricem gece kare kodu okuturum , sürekli whatsppa girip çıkıyor şu sıralar, aslında şüphem bayramdan beri var , bayram sabahı börek falan almaya gittti , ondan sonra her sabah poğaça börek almaya gitti sürekli, evimizin 100 metre ilerisinde bakkal var orda ekmek var mesela , dediğim fırın çok uzak her gün gidip alıp geliyordu bu böyle 1,2 hafta sürdü , sonra uyardım yeter alma artık diye , bu sefer de benim canım şerbetli tatlı istiyor diyip diyip fırına gitti , yine uyardım, bu seferde iş ortağım gelicek hesap yapıcaz falan diyip diyip gitti , şon 1 haftadır da arkadaşımla çay içmeye gidiyorum diyip diyip çıktı, aradığımda arkadaşlarının sesi geliyordu , ama 2 dir 3 dür arkadaşlarının sesi de gelmez oldu ,yani süphelenmek de haklı değilmiyim ben mi kuruyorum artık, hala bir kaç kere de telefonda sessiz konuştuğunu duydum ama arkadaşıyla konuştuğunu biliyorum acaba biri varda o mu arttırdı diyorum of bilmiyorum ne yapacağımı, böyle bişey varsa eğer ne yapıcam bilmiyorum 4 çocukla, annemin evine gidemem asla ama evimde kalmayı onu göndermeyi planlıyorum s.ke s.kede bakacak bize