PiTi Ay kızlar Allah aşkına ya yardım edin saat 3 den beri balkon camı siliyorum yok olmuyor hep iz kaldı milyon tane bez değiştirdim denedim denedim yok olmuyor ben bu camları nasıl parıl parıl yapacam ya🤦♀️
TombulHatun PiTi silme suyuna biraz kremsiz şampuan sıkıp silebilirsin ben cam beziyle sildiğim için kurulama durulama yapmıyorm
belladonna PiTi Ben camlarda sadece cam bezi kullanıyorum. Su ile de silsem cam sil ile de silsem hiç sorun olmuyor. Ne yap et cam bezi al 😅
kizatasozu Bezleri kullandıktan sorna iyi yikamiyormusun acaba yada sade suylami siliyorsun ? Mikrofiber bez kullan ve camsil kullan bi marketten camsil almıştım çok memnunum hem çok güzel kokuyo hemde pırıl pırıl yapiyo
PiTi kizatasozu her temizlik sonrası mutlaka makineye atıyorum 🤦♀️ camsil ile nasıl temizlik yapıyorsun hiç bilmiyorum
TombulHatun PiTi ben bekarlığımdan beri annem de kullanıyor silvanın 3 renk olan cam bezlerini alıyorm sürekli
PiTi Zamansiz_ ya bilmiyorum bazısı yorumlar da çok güzel oldu yazmış bazısı buğulu kaldı yazmış benim de buğulu oldu acaba bezle mi alakalı anlamadım ya
Zamansiz_ PiTi bilmiyorum ku ya olabilir ben sicak suya domestos birazda bulasik sabunu koyuyorum Cok kirliyse normal bezle guzelce alip ustune cekcekle geciyorum ama degilse ilbays bezleri varya onu guzelce sıkıyorum bsy kalmiyor mis oluyor
Zamansiz_ Kamelia merhaba canim❤️ bilmiyorum ki yurtdisindayim ben turk marketine gelmisti ordan aldiydim