TombulHatun PiTi ben bekarlığımdan beri annem de kullanıyor silvanın 3 renk olan cam bezlerini alıyorm sürekli
PiTi Zamansiz_ ya bilmiyorum bazısı yorumlar da çok güzel oldu yazmış bazısı buğulu kaldı yazmış benim de buğulu oldu acaba bezle mi alakalı anlamadım ya
Zamansiz_ PiTi bilmiyorum ku ya olabilir ben sicak suya domestos birazda bulasik sabunu koyuyorum Cok kirliyse normal bezle guzelce alip ustune cekcekle geciyorum ama degilse ilbays bezleri varya onu guzelce sıkıyorum bsy kalmiyor mis oluyor
belladonna PiTi Ben camlarda sadece cam bezi kullanıyorum. Su ile de silsem cam sil ile de silsem hiç sorun olmuyor. Ne yap et cam bezi al 😅
Zamansiz_ Kamelia merhaba canim❤️ bilmiyorum ki yurtdisindayim ben turk marketine gelmisti ordan aldiydim
belladonna PiTi Parexin bezlerini hiç beğenmemiştim ben. İlbays çok güzel birde farmasinin cam bezi 👌
etoile PiTi dene her defasında eşim ya bu kağıtlar mükemmel ya ne güzel parlatti görüyor musun diyo. Bende sonra bana sil demesin diye bence sen iyi siliyorsun ben silince iz kalıyor diyorum 😂😂😂
PiTi belladonna viledasını kullanıyorum yıllardır bi de bezi alam dedim ama normal mikrofiberli bezler de vardı en son eşimin atletlerine göz diktim artık