PiTi kizatasozu ya daha sıfır ev biraz çizik olmuş nasıl olmuşsa anlamadım ama buhar yok bildiğin bezi gezdirdiğim yönlerde dalga dalga izler var ama bence güneş vururken de yapamayacaksın ya
kizatasozu PiTi ben her camim cizik sağlam cam yok hiç silesim gelmiyo vala yaa bende aynaları siliyorum bol bol aynam var masalah 🧿🤣
PiTi kizatasozu kızzz valla siliyorum ya 😅😅 yeminle gidip gelip tekrar siliyorum millet bana gülüyordur ha
kizatasozu PiTi perdeyi çek aklına gelmesin hdhdjddh ben keyif yapmak için fırsat kovalarken millet cam oesinde koşuyor yahu 😅
etoile PiTi dene her defasında eşim ya bu kağıtlar mükemmel ya ne güzel parlatti görüyor musun diyo. Bende sonra bana sil demesin diye bence sen iyi siliyorsun ben silince iz kalıyor diyorum 😂😂😂
etoile PiTi evet canım kirtasiyeden almıyoruz 😂😂😂 şimdi eşimin iş yerinde her ay paket hediye geliyor onun içinden baya çıkıyor değerlendiriyoruz 😂
abasiyanik PiTi kovaya duru suyu alıyorum güzelce deterjansız kaba pisliğini alıyorum sonrasında ılbays bezler var belki bilirsiniz onunda nemli bi şekilde siliyorum pırıl pırıl oluyor.
Bubenimoykumm abasiyanik aynen canım şimdi okuyorum. Arap sabunu kremli yapısı ya tozu itiyo hemen kirlenmeye camlar.