cokbilmisseni PiTi fısfısın içine makine parlatıcı sirke ve yumuşatici koy sil hem iz olmuyor, hem de yağmur yağınca iz bırakmıyor
Bubenimoykumm abasiyanik aynen canım şimdi okuyorum. Arap sabunu kremli yapısı ya tozu itiyo hemen kirlenmeye camlar.
PiTi kizatasozu evet canım ev inşaattan yeni çıktı kendi evim bizden önce temizlik şirketi temizledi ama evi bok etti affedersin
PiTi kizatasozu saol canım temizlikçiler mmahvetti her yeri tertemiz mutfak dolabıma tel felan vurdular ya adama söyledim bi de üste felan çıktı. Benim ev yerden ısıtma her yer seramik yerler bi geldik ki hortumla yıkamışlar evi
Yusra PiTi yuh şikayet edip dava açarım fazlasıyla zararına Alırdım onlardan böyle saçmalık mı olur bacı
1prensesannesi PiTi pella bezler var sadece su ile sil canım eğer yoksa ben bimde satilan çiçekli 3 lu bezler var onunla siliyorum. Suyun içine sirke koyuyorum pırıl pırıl oluyor bı dene istersen
PiTi Yusra ya adamın kendi iş yeri salak söyledim bi de yap gibi üste çıkıyor hiç bir şeyi kabul etmedi yorumlara yazacağım ne kadar boktan bir yer olduğunu
nuryollanna PiTi Güzel bir bez önemli , ben düz mikrofiber ile silmiyorum, biraz kalın ve büyük oluyor sildiğim bez. Dün sildim aşırı toz olmuş, tozun üstüne camsil sıktım kabasını aldım sonra suyla devam
yagmurum PiTi Canim ilbays cam bezleri benm hayatimi kurtardi Boyle bisy olamaz sadece su ile silsen dahi inan pururzsuz yapiyor. Ben sampuanli su ile siliyorum bu bezi mutlaka arastir bak cNim