eşimle geçen 40 çıktı ilişkiye girdik ama sadece kendiisi boşaldı beni tatmin etmedi sizce söylemelimiyim biraz utangacım bu konuda

Bence söyle kendini düşünmemeli sadece

Laledmrrr geç bile kalmışsın😅eşim işini hallettikten sonra ama ben işimi halledemedim dıye hemen söylüyorum 🤪🤪

Laledmrrr senin yapıp yapmadğını bilmiyormu ,benim eşim bekler beni . İstemediğim veya istedğm bişey varsa söylerim. Sende bi sonrakinde söyle

Laledmrrr Kesinlikle söylemesin canım. Eşim bittiğinde ben rahatlamazsam asla rahat bırakmam ikinciyi yaparım mutlaka. Sonuçta buda bir ihtiyaç

agri35 evet böyle bazen yapuyo boşaltıyo geç boşalıyom diye yapmak istemiyomsankiğ

Laledmrrr kadın geç boşalır zaten senide anlaması gerekir kendi işini bitirince çekilmemesi gerek tatlı dille konuş benimde ihtiyaçlarım var de flan

Laledmrrr Eşim Bi sigara içene kadar beklerim daha sonra yanıma çağırır işve cilve yaparım üstüne çıkarım zaten eşimde karşı koyamaz o şekilde yanii 😀😀😀

Laledmrrr valla ben hep utanip birşey soyleyemedigimdenn 2 senelik evliyim 2 senedir birak orgazm olmayı zevk nasil birsey bilmiyorum. Madem sen orgazm olabiliyorsun soyle bunu

Laledmrrr bence yap bi kahve al karışna konuş oda ona gore davransın artık bundan rahatsız olduğunu bilsin

Laledmrrr konuşamıyosan olmaz canm uygun dlle konşman lazm cesaret toplayıp . O an olurken şakayla karşk de bişeyler

Laledmrrr söyle canım eşin sonuçta niye utanasın eşim grnelde bekler beni. Sen boşal önce der. Bazende ben derim sen bit diye biter Hadi sıra bende derim öyle yardm eder gene. İkimizde ben bittim çekilim moduna girmiyoruz🤫😁