perimasali802_ Moonlight_ ayaklarınız sürekli vurulmazmi acaba, bir yerde okudum bu ayaklara vurduğunu ya
HurremSultan perimasali802_ ben öyleydi degistirdim Allah korusun çocuk düşse beyin kanaması geçirir. Çok fena çocuklu evler için ölüm tehlisei var resmen
perimasali802_ Moonlight_ hoşuna gitmedigse gitiginde değiştirirsin olmazmi belki hoşunada gider tlfonda renk değişebilir
perimasali802_ Moonlight_ yani öyle kotu durmuyor keşke acele etmeseydin gidince istediğin gibi yapardin canim
perimasali802_ Moonlight_ ne zaman gideceğine bağlı bide mobilyacinin iadesi falan varmi onu bir sorgula
Moonlight_ perimasali802_ gidince direk kalirim diye cünkü esimden önce gidicem kayinvalidemlerde kalmam lazimdi yoksa😐
Moonlight_ melaykeeee koltuk alindi askim masa sandalye yemek icinmi askim? Yemmek odasini bos birakcam mutfakta sadece mutfak grubu alcam askim
melaykeeee perimasali802_ Şu tarz mesela çok hoş değil mi bunların kumaşları asla leke tutmuyor hemen siliniyor
enerciiiii melaykeeee ben burda mutfak masası sordum hoşuma gitmedi ama ona rağmen 15 bin dedi gayet uygun bunlar ama sağlam mı acaba
Moonlight_ melaykeeee cok güzelmis bunlar 😍 ama bizim oraya daha cok dikdörtgen olmasi lazim ayri yeri var masa sandalye icinde nasil anlaticami bilemedim😅
zeytep Moonlight_ bence o kadar kötü değil, güzel duruyor, sen nasıl bir mutfak atarız beğeniyorsun? Sadece dolapları sevmediysen kaplama ve boyama düşünebilirsin ☺️
Moonlight_ zeytep mutfakta henüz bi degisiklik yaptirmayi düsünmüyorum tezgah ve ara duvar ayni olsun istedim olur dediler yapmamislar.. Dolaplarin rengi daha farkli olacakti 😬
enerciiiii Moonlight_ gayet güzel askim hali dır sehpadir bunlar ufak detaylar illaki uyan birdey bulursun hayırlı olsun güle güle otur