Merhabalar hanımlar uygulamayı yeni keşfettim postları okudum ve işte burası benim ait olduğum yer dedim ve kaydoldum 🤭 Hadi tanışıp kaynaşalım a dostlar 🤣🤣
Selam
Aaaa kimse yokmuuuu
Cinsellik etiketi yapsam doluşurdunuuz dmii, 🤣🤣🤣
Azıcık kendimle sohbet edeyip bariiii
Merhaba hoşgeldin canım kendim,, 😍😍😍
- Düzenlendi
Ateslihatun umarım abine söylediğin yalan gerçek değildir ,psikolojik sorunun var gibi duruyo ,kendinle konuşmak nedir kızım 😂😂😂😂😂
Nietzsche Hahaaha o olaydan sonra bazı sıkıntılarım oldu gerçekten psikolojik tedavi gördüm 🤣🤣 Ama şuan gayet iyiyim bazen insanın kendi iç sesiyle sohbet etmesi çok iyi oluyor tavsiye derim 🤣🤣
Ateslihatun iç sesini herkes okuyo burda ,iç ses dediğin yazıya dökülmez 😂 anlat bakam nerelsn ayımı kurtmusun bilelim 😂😂😂
- Düzenlendi
Nietzsche Hahah sizde duyun iç sesimi istedim 😀 25yaşındayım 17 aylık oğlum vaar 3 bucuk senelik evliyim 🤣🤣 Mersinliyim tatlım sen 😀😀
- Düzenlendi
Ateslihatun bende 25 yaşndayım 5 aylık oğlum var Antalyada yaşıyorum 1 buçk senedr evliym
Ateslihatun selammmm ben de Ankara’da yaşıyorum 19 yaşındayım 2 senelik evliyim 2 çocuğum var
Nietzsche Memnun oldum ☺️☺️
Deleted4 Merabaa maşallah 19 yaşında iki bebiş annesi olmak 🤭 Ben ikinciye asla cesaret edemiyorum 🤦♀️
Ateslihatun ben de cesaret etmiyodum ama kazaya kurban gittik 😁
Ateslihatun bende😊
Deleted4 Hahha kazazedeyim diyorsun yani 😀😀
Ateslihatun evett😆bı anlık zevkle oldu bitti
Deleted4 Hahha hepimizi yakan o zevk değil mi zaten 😀😀😀
Ateslihatun 😁kesinlikle hayır bı daha olur diye korkuyorum yani 😁