yagmurum Kızlar düzleştirici önerisi istiyorum. Kullanip memnun kaldiginiz marka model var mi ? A101 den Aprilla aldim. Aldiginiz sacin uzerinden 3 kez gecmeniz gerekiyor ve de cok uzun tutmaniz gerekiyor. Verim alamadim. Az sonra gisip iade edecegimm
llanjalee yagmurum phılıps keratin düzleştirici kullanıyorum rahat 7-8 yılı vardır alalı çok güzel memnunum
Usnac95 yagmurum Remington S8598 aldım baya iyi. Saçlarım inanılmaz gür, benim saçlarımı bile dümdüz yapıyor
TombulHatun yagmurum bekarken braun kullanıyırdm evlenirken kardeşime bıraktm kendime remington aldm braun en az 10 sene kullandk bu sene bozulmş artk kardeşim yenisini aldı oda reminngton iki markadan da memnun kaldık
llanjalee yagmurum evet çok iyi düzleştiriyo ve hızlı yapıyorum saçlarımda ince tabi benim 10 dk sürmüyo 🥰
Usnac95 enerciiiii Aslında ben almadım. Bakıyordum buna, eşimde sürpriz yapmıştı. 2600 dü galiba. Neden ki pahalı mı anlamadım 😂
Usnac95 enerciiiii Ucuz olanlardan verim alınmıyor ki, diğer düzleştiricimi tam 12 sene kullandım hala da çalışıyor aslında. Almışken iyisi olsun kafasındayım 😂 Hemde bu devirde bence uygun bile yaaaa ki ben cimri biri olaraktan bunu söylüyorum