Bal-_- Merhabalar öncelikle acaba doğumdan sonra ilişkide isteksizlik olması normal mı tüm gün bebekle ilgilenmekten mi acaba 😀
Ateslihatun Bal-_- Çok normal canım yeni Bi hayata başlamış gibi oluyor insan adapte olmaeı zor bide tabi yorgunluk uykusuzlukta eklenince insanın aklı uçup gidiyor 😀
Nayninayyy Bal-_- çok normal bak 7,5 ay oldu benim anca anca azgınlığım geri geldi tabi buranında faydası olduuuu 😇
Leondarling Bal-_- 8 aylık bebeğim var ben de çook uzağım sekse, Hiç aklıma dahi gelmiyor, eşim arada delleniyor mecbur yapıyorum ama istek yok 😬 umarım geri gelir
Ateslihatun Bal-_- Kişiden kişiye değişir tatlım mesela benim ki 2 ay sürdü bazılarında 1 seneyi bile buluyor bu birazda sana bağlı ☺️
Canemin_1 Bal-_- ahahah 😂😂😂 biz ayni yataktayz ama sanki iş icabı gibi 😂😂😂 sözleşmeli evlilik gibi tövbe yarabbiii😂😂😂
Bal-_- Canemin_1 kocam bide asker adama söz veriyorum görevden gelince tamam diyorum adam hevesleniyor hahah uyuyorum adama üzülüyorum 😀
igze0101 Bal-_- çok çok normal doğum sonrası diye araştırdığın herşeyde kadının bi dönem isteksiz olduğu yazıyor