PiTi kizatasozu bi hevesle aldığım bir sürü iç çamaşır gecelik takımlarındaki hiç el değmedi tertemiz duruyor öylece erken yaşta kurudum
kizatasozu PiTi giyebilirsinki erkekler icinmi giyiyoruz sadece giy gez belki eşin bu sayede yola gelir 🥰
melaykeeee PiTi sadece eşlerimiz için mi giyiyoruz onları yoooo. Bende normalde de giyiyorum kendimi özel hissetmek için sende giy kendin için ❤️
Arbuk33 PiTi çok haklısın ya bende o kadar soğudum ki,önceleri günde 3-4 bile kesmezken şuan hiç arzulamıyorum arada bir canım istiyor ama eşimle değil ne kadar acı,bu yaşta kuruduk
sym7 zeynepp1212 bizde de evlendiğimizden beri aynı sorun vardı haftada 1 kez oluyordu bende hep kendi kendime düşünüyordum niye istemiyor bende mi sorun var diye ama geçen gün konuştuk hallettik 2 sene oldu evleneli keşke daha öncesinden konuşsaydık meğer istemiyor değilmiş sebep çok daha farklıymış son postlarımda anlatmıştım bakabilirsin.Yani belki bilmediğin bir sorunu olabilir bizde en son konuştuk bak bu durum yemek içmek gibi bir ihtiyaç çok sevsek bile ileride bu durum bizim için sorun olur diye anlattım o da bende ondan korkuyorum ileride bu durumdan sıkıntı yaşamak istemiyorum dedi ve şuan çözüm bulmaya çalılıyoruz