kayzen Medusa ama ilk kez korunmasız ilişkiye girdim ve dediğinize göre olma ihtimali var sadece tekrar birliktelik olursa olma ihtimali daha çok mu artar Ya da hiç ilişkiye görmezsem regl gününe kadar yine bir ihtimal var mi
papatyamsigibi kayzen bebek istiyorsan bir gün ilişki bir gün mola o şekilde birlikte olun. Ama kendini de ilişkiye girerken bebege şartlama kafan rahat olsun.
Medusa kayzen Bebek istiyorsanız korunmasız ilişkiye girmeye devam edin, hamile kalma ihtimaliniz artar böylelikle. Ama tek seferden de hamile kalan kadınlar var
perimasali802_ kayzen gebelik istiyorsan korunmadan devam etmelisin nasip kısmet ne zaman olur bilemeyiz 🌸
elifnur2134 Medusa Ben kızımda tek seferde kaldım ovulasyon testi kullanıyordum yumurtlamayı gördüm birliktelik oldu eşim şehir dışına işe gitti ertesi gün 11 gün sonra test yaptım pozitif çıktı tek seferde oldu
Usnac95 kayzen Ben 6 ay korunmasız ilişki yaşadım defalarca yani ama olmadı. 6 ay sonunda tuttu 😂 Kiminin tekte tutuyor. Bilinmezzz
kayzen elifnur2134 ben ovulasyon testi falan uygulamadim 3 aydır evliyiz ve eşim sürekli çocuk sahibi olmak istediğini dile getiriyor benimde o an içimde bastirdigim isteğim arttı bugün 3 gün ilişki yasayali mide bulantısı kasik ağrısı çekiyorum psikolojikmen herhalde 😅