zeytep 😂 sende onun ayarıni bozsaydin canim
🔥Gelsin ateşli gif'ler 🔥
perimasali802_ yok bozulmuyor o, geçiştiriyor takmıyor ayy delircem
zeytep 😂 sende takma bak nasıl geliyor 😂
- Düzenlendi
perimasali802_ ben en sonunda chucky’i kudurtup onu salcam üstüne sjsjsj
zeytep sen nasıl anama böyle davranirsin der tirmalar 😂
perimasali802_ kız görsen zaten sjsjsj dışarı çamaşır asmaya gittim arkamdan nasıl ağlıyor, sanırsın evde kimse yok😅kocama pas bile vermedi sjsj
perimasali802_ kiz sexi giflerde fenasin.
aykirikadin 😂 beden dilim konuşuyor artık
zeytep ay yeni gördüm msjini 😬😂 yalnız Chucky de senin gibi hee annesini sinir eden babasına bile trip atıyor 😂
abasiyanik şöyle fiziğim olsa hersey düzelecek 😅
perimasali802_ eşim hep diyor, aynı kendine benzettin diye hahahah
zeytep 😂😂ee çocuklar analarina çekerler 💃
perimasali802_ kurban olsun kızımla bana 🤣🤣🤣
zeytep kız deme öyle Allah korusun 😁 enişte ne eti bu kadar
perimasali802_ bişi yapmadı sjsjsj kocaya sarasım geldi sjsjsj 🤣🤣
zeytep ne çekiyorlar ya bizden 😂az önce eşim tıraş oldu yardım etim odaya geldi koklasana beni güzel kokuyormuyum diye 😂 bnde he güzel kokuyorsun kokun zaten geliyor bna,bal dok yala gibi olmuş dedim 🤣tam akşam dök yala dedi,kovdum evden 🤣
perimasali802_ hahahaha kız niye kovuyon sjsjsj sevmek için bahane işte jsjsj bizde chucky hanımın aşısından geliyoruz, Bi anne kucağında, bir baba kucağında rahatı iyiydi, veteriner hekimimizde kucağından indirmedi, aşıdan bir tık canı yandı ama hep ilgi gördü sıpa
zeytep ya at bna fotsunu, geçmiş olsun minnoşuma 😍onun çok güzel anne babası varr💕
perimasali802_ ilk fotoğraf aşı sonrası☺️sonra baya uyudu şimdi uyandı, son fotoğrafı da şimdi çektim☺️veterinerimizde çok sevdi bizim deliyi ☺️rengini, tipine bayıldı sjsjsj