yavrukus zeytep sebebini yazdım canım ama konu çok büyük bile olsa bir kişinin ölmesşni isteyecek kadar gözden çıkarmış olamazsın bence eğer onu dediysen zaten silmissindir demek benim için
zeytep yavrukus brn kaçırmışım o kısmı sanırım ama dediğin gibi ne olursa olsun, ölsün dmeke doğru olmaz. Canımızdan çok sevdiğimiz kişileri kırmamak için bazen sözleri yıtuyoruz, bu sözün dile değil akla da gelmemesi gerek dediğin gibi
yavrukus Moonlight_ haklısın çocuğunun annesinin ölmesini istemesi benim icin affedilmeyecek bir durum yaptıkları dediklerini sindiremiyorum daha da olmayız zaten
Moonlight_ yavrukus yani senin kararin tabi ama iyi düsün bundan sonrasi senin ve evladin icin hayirlisi neyse o olsun insallah❤️
Cicikiz yavrukus senin biriyle nikahlanıp ilişkiye girmen ve ondan boşanıp kocanla tekrar evlenmen gerek eğer ki boşanmak istemiyorsan eşinden hülle bu demek
yavrukus zeytep ben kalbi kırılmasın ilişkimize zarar gelmesin diye hep sustum alttan aldım ama son yaptıkları affedilir şeyler değil herkes yoluna baksın
Bubenimoykumm yavrukus kurtulduğun için sadaka ver birine. Bu gidişin dönüşü zor.. Üslup her zaman her yerde çok önemli. Hiç üzülme sakın. O kadar mı sevmemiş ölün gelsin diyor. Ay sinir oldum.aç davanı önüne yoluna bak kardeşim.
yavrukus Bubenimoykumm inan hiç üzülmüyorum aklıma bile gelmiyor yaptıkları ondan soğumamı sağladı zaten benden uzak olsun da umrumda değil gerisi
enerciiiii yavrukus öyle kolay mı ya hemen boş ol demek pişman olsa da artık bunun geri dönüşü yok biliyorsun değil mj
zeytep yavrukus ne yazık ki bazen karşı taraf da aynı sağ duyu içinde olmuyor, halbuki aynı sağ duyu ile yaklaşsa belkide bir çok şey farklı olacak.. Peki boşanma sonrası için kurabileceğim bir düzenin vs var mı? Nasıl bir yol izleyeceksin?
zeytep yavrukus bu arada lütfen kendin ve oğlun için asla ödün verme🌹çünkü senin ve oğlunun kırılmaması da önemli. Karşı taraf bunun bilincinde olmalı🌹
piyangobileti enerciiiii ben internette dinimizde hülle olmadığını okumuştum oysaki şu meşhur Gulyabani filminde hülle vardı hangisi doğru acaba bir de eğer varsa hülle yapılan kişinin boşanmama durumu da var ortada