• +18
  • Pavyon dansi😃😃😃

Kızlar komik gelebilir ben gecelik giyip eşime güzel görünmeyi çok severim
Neyse geçen eşim geldi çok sık evde olmuyor ayda en fazla 3 gün olur ve geçen giyindim dans etmemi istedi çok yakışır sana yaparmısin falan diyor da yapamam sanki ya varmi tüyolarıniz bu heyecanımı nasıl yenecem ben 🥲

Ya yapsam yaparım sanki de neden utanıyorum ki her haltı yapıyorum bi bunda tikaniyorum

ozlen izlemiyorum ki dans dilber dansı değil herhangi bi dansta olur benim aklıma ilk gelen o oldu

Hadibeee abi dilberin dansı bana şeyi hatırlatıyor GTA oyunundaki kadın varya kasıla kasıla yürüyor hareket ediyor onu 😂😂
    Eşinin karşısında twörk yap kucak dansı yap

zeytep yarın gece deneyecem minik etek falan mı giymem gerekiyro

melaykeeee dilber dansı degill ya normal bi dans oda olsun sizin için kucak dansi🌸😃

melaykeeee işte çekinmesem yapacam aslında o sormazsa yap demezse kendim yaparım şarkı söylerken vaa devam et deseler susarım o da oyle🥲

Hadibeee istediğini giy 🤣🤣 mini olur hatta altına fantezi giyersin arada frikik vs verirsin😅

Hadibeee iki kalçanı sağa sola götür bide kıçına vurdun mu tamam 😅 şaka bir yana aşırı itici geliyor hareketleri

Hadibeee ay bence dans muhabbeti hadi hazırlanayım kapıdan cilveli girip dans edeyim diye olmaz herhalde ya, hani güzel ritimli bir şarkıya denk gelirsin kalkar oynarsın spontane gelişen şeyler daha iyi değil mi hem daha ateşli olur o zaman doğaçlama oluyor çünkü, diğer gibi insan kasar ki 😅