• +18
  • Pavyon dansi😃😃😃

kizatasozu lise mezuniyet partimizde yaşandı barda sjsjjs kız burası Bodrum, barlarda gayet normal yani, yapan kişide Türk değil, yabancı uyruklu idi
😅

zeytep lise mezuniyetine barda kutlamayanda ne bilim yaani bodrumsa olabilir herşey yaşanabilir orda

zeytep hahahaha gece deniyecem maske takacam güldüğümü farketmesin😃

Hadibeee önce evde kendin dans et. Birde Arap kadınları var onların dansları daha kolay onları izle derim.

Hadibeee en iyisi kucak dansı nasıl dans edilir ya eş izlerken tuhaf yani ya romantik dans ya da kucak dansı diğerleri noooo

kizatasozu lisede barda, üniversite de ise meyhanede kutladık valla🤣🤣 hem hocalarımızda vardı başımızda🤣🤣
            Ya zaten bizim okuduğumuz bölüm direk alkolle yemekle vs iç içe bir bölüm yani, biz staj görürken bile alkolle demlenirdik 🤣🤣

kizatasozu evet kız ne var meyhanede, genellikle ailevi içki ortamı🤣pavyon demedim sjsjsj
              Arka fonda efkar türküleri, rakı balık, mezeler ohh miss

zeytep böyle şeyler bana ters olduğu için garipsedim ne biliyim bide okul okuyan ogrencileri öğretmen nasıl kulübe goturebilirki o kızlardan kimbilir kaçı yoldan çıkmıştır şimdi 🤷

kizatasozu niye ben şimdi yoldan mı çıktım🤣 zaten yaşımız bar için yetiyor, iki öğretmen gözetiminde, e okuduğum okul zaten turizm, benim dersim kokteyl yapmaktı, şarapla yemek pişirmekti yani
                  Belki yetiştirilme tarzı veya coğrafi konuma göre değişir ama bizim burası turizm bölgesi olduğu için bize normal yani bara veya meyhaneye gitmek
                  Ben eşimle de meyhaneye gidiyorum ☺️
                  Zaten otele dair okumak istemeyen de o okula gelmiyor, otele dair okul okuyunca her bölümü bilmek daha iyi..

zeytep sana demedim bak sen evlenmişsin yuvani kurmuşsun ama o bataklığa düşen kizlardan haberin vardir🥰

kizatasozu şimdi şöyle benim okuduğum okulda hiç de dediğin gibi birine denk gelmedim, alkol içmeyen ama alkol dersi alan kızlar vardı. Bir kitabı kapağına göre yargılamak lazım. Okulunu okumak ayrı, okulundan mezun olup iş hayatına atılmak ayrı, direkt sırf mekan için işe girmek ayrı. Ne lisede nede üniversite dediğin gbi bir arkadaşım yoktu benim. Bahsettiğim kucak dansı olayı da bodruma tatile gelen bir yabancı uyruklu vatandaştı, her yabancı uyruklu vatandaşta öyle değil, benim yengem ve kızları yani kuzenim irlandalı mesela. Bende köken olarak yunanistanlıyım☺️biz eğlenmek için gitmiştik mekana

zeytep dediğin gibi yetiştirilme tarzı ve coğrafi konum yüzünden birçok şeye önyargı var🤷🥰

kizatasozu Aynen öyle☺️eşimin memleketinde alkol satan yer sormak bile sıkıntı, ben düğün için elbise aldım, o bile aşırı açık mesela onlara ama bana göre/eşime göre normal. Aslında her iki şehir de Türkiye ’de ama işte, coğrafi konum veya kültürel açıdan farklar oluyor ister istemez☺️ama dediğim gibi canım, okulunu okumak ayrı, ve bir yönetici şef vs olmak için o alanda ilerlemek farklı, birde sırf mekan diye işe girmek ayrı☺️ zaten çoğu otelde öyle kişileri almaz işe/ancak barlarda vs denk gelirsin o karakterlere