ladymomm perimasali802_ eltimin 3 çocuğu var hepsi senin gibi peşpeşe olmuş ama şu an görsen varya ondan rahatı yok. İlk zamanlar çok zorlandım ama şu an meyvesini yiyorum diyor 🤩🤩
perimasali802_ ladymomm ay gerçekten mi Allah bağışlasın, benimkiler de oyle olacaklar inşallah 🥲 aman aman sakın peş peşe getirmeyin 😬🤯
anonim9 ladymomm hiçbir şey 😂😂😂😂 henüz alışverişe cikamadikkk. Perşembeye çıkarız. Şimdilik elimde sütlaç var 😂😂😂😂😂
ladymomm anonim9 meyvede mi yok açsan meyve ye bir porsiyon abdjjdksla bugünde sabret kız sütlaç filan düşünme 😅😅
zeytep ladymomm kız ben kaçamak yaptım sjsjs kocam aradı döner yer miyiz dedi, çeyrek olsun ekmek içi alınsın dedim boşver yarım yiyelim dedi, Bi geldi elinde Antakya ile, koca dürüm sjsjsj gömdüm valla, akşam ayran içmemeliyim ama içtim sjsjsj
meleksen1 belladonna Ben katılıyorum ya annelerimizin zamanında çocuklar nasıl büyüyordu biz nasıl büyümüşüz yani şimdiki gibi bakım söz konusu değildi bence, anlattıklarına göre koyarlarmıs uyurmuşuz yedirirler yatırırlarmış falan. Ama şimdiki çocuklar gerçekten çok farklı belki folik asit belki yediğimiz içtiğimiz paketli zararlı gıdalardan bilmiyorum ama oğlumun bu enerjisini folik asite bağlıyorum 😂
belladonna meleksen1 Geçenlerde parkta bir teyze ile biraz muhabbet ettik. 4 çocuğum var dördü de arka arkaya oldu hep aralarında ay farkı var tek başıma büyüttüm dedi. Kızımın izni bitince onun kızına baktım 4 ay ama bana 4 sene gibi geldi, canımın canı torunum ama benim çocuklarla alakası yok benim canımı okudu Allah yeni nesil çocuk annelerine Gani Gani sabır versin, bunlar hep folik asitten diyip güldü. Gerçekten de öyle mesela annemler 10 kardeş anneannem ben sizin yaşadığınız sıkıntıyı yaşamadım diyo. O kadar iş vardı çocuk vardı hepimiz aynı anda aynı odada yatardık biri de gece uyanmazdı diye anlatır. Gerçekten nesil git gide çok çok değişiyor. Benim kız da da müthiş bir enerji var asla durmuyor oturmuyor sürekli bir hareket halinde yorulmuyor da 😅 tamam ciddi bir uyku sorunu yok ama lan yorulmuyor musun Ya 😅
zeytep ladymomm kız bana bakmayın aaa ben şu süreçte kilo verirsem elbise pat düşecek diyom size memitolar FREE olacak sjsjsj hem yarın full yürücem aşırı yoğun işlerim var dengelemiş oldum sksjsjsjj
ladymomm anonim9 onun düğünde giyeceği elbiseler var şu an içlerine giriyor ve biraz daha zayıflarsa bol gelecekler bundan dolayı düğün zamanına kadar boza boza gider arada sen ona uyma 😂😂
zeytep anonim9 dediğimi yap, yaptığımı yapma sjsjsjjs kız ben kilo verirsem pazar günü benim abiye pıt düşer memetiolar FREE takılır sjsjs yarın full yürücem işlerim var o yüzden benim şuan onu gömmem normal sjjssj hem sabahtan kalori açığı da vardı zaten Yani gördüğüm döner bana yaramayacak sjssj
anonim9 ladymomm sus orayı karıştırma kendime diyet bozan bı arkadas bulmuşum one surcem tabi 😂😂😂 bugun sporu fazla yapmıştım ona gitsin bari napim 😂😂😂
ladymomm anonim9 yaaa delisin 😂😂😂 yazık değil mi emeklerine dnjxjxkdlsnk yalnız bende bir dürüm kısmını okurken kendimden geçtim 🫠🫠
anonim9 ladymomm çok yazık üzüldüm ama aklım hala yiyemedimlerimde 😂😂 ay evet direkt hayal ettim kocamann soslu soslu 😂😂😂
zeytep enerciiiii ahahaha bir daha yaptığım kaçamağı yazmayacağım sjsjsjj kız benim çarşıda işlerim var yarın full yürücem neredeyse, eğer normal şekilde devam etseydim ki sabahtan da kalori açığı vardı, kilo verirdim haliyle pazar günü elbise pıt sjssj memitolar da FREE sjsnsn şuan gömdüğümü yarınki eforla sıfırlıcam ben🤣
ladymomm anonim9 vallahi ben bugün 4 öğün yedim diye çok mu oldu diyorum sen birde aklım yemediklerimde diyorsun. Bu arada ben 1 seneye yakındır pizza döner ve hamburger gibi şeyler yemedim o yüzden ne zaman görsem bir kötü oluyorum 🫠🫠