enerciiiii Zamansiz_ askim bişi yok sıkıldım uygulamadan sizden değil ama yanlış anlama yazamıyorum eskisi gibi 😊
ladymomm HurremSultan offfff herkes piknik diyor delircem yaaaaa 🫠🫠🫠🥲 hemen babamın yanına gidip kendimi pikniğe götürtmem lazım 😂😂
belladonna ladymomm Ahahaha harbi zor ama 😅 Sen yaparsın biz güveniyoruz sana, dediğin gibi yediklerini paylaşsan viral olursun 😜 Tripotta yolda görüyorum ben gelecek sizin eve ahahabab
ladymomm belladonna diyete devam edebilsem bir yaparım da biraz daha modum düşüp durursa zor 🫠🫠 kilo vermemişim hiç şaka gibi ya kampa daha çok veririz diye girdik 2 hafta da 1,5 kilo bile gitmemiş delircem 🫨😬
belladonna ladymomm Ben de duymuştum bunu 😅 benim doğumdan sonra düzeldi çok şükür en azından bekarken Ya da ilk evlendiğim zamanlarda ki gibi ağrı çekmiyorum bir kere acile gitmeyi bıraktım daha ne olsun 😅
ladymomm belladonna bende belimden az bir ağrı çekerdim kasıkta hiç hissetmezdim. Şimdi suyu az içersem hem bel hem kasık öyle vuruyor ki Allah’ımmmm 🫢
anonim9 belladonna ara öğün yapacak vaktim olmuyor inan ki anca yemeği hazırlıyorum bendeki bu bebeyle 😂😂😂 yok ya ne dibii pek verimli geçmedii oğlum uyanacak diye aklıma ne geldiyse yaptım bitirdim video bile arayamadim 😂😂😂😂
meleksen1 ladymomm Ahahah tamam söz destekleyeceğim 😀 Ben de hep istiyorum ama sıfır cesaret o yüzden çevremdekileri darlıyorum siz yapın diye 😀😀
ladymomm meleksen1 ama gerçekten aşırı vakit istiyor ya ben hep o yüzden geri duruyorum bu konu da 😅 birde şu videoları nerede hangi uygulamayla yapıyorlar onu da bir bilsem djdjdksş
zeytep Zamansiz_ nişan değil bebeğim kınaydı, çok güzeldi, yöresel kıyafetleri izinde giyip oynadık 🌹
Zamansiz_ Bana tunaydin🥲 yeni uyanacaklara gunaydinnn nasilsinizz ❤️❤️ Klasik siyah ekmekli kizarmis yumurtali kahvalti yaptim Ben sizde durumlar nasil ❤️
anonim9 Zamansiz_ gunoo askoo 😂😂 ben bugün çok şükür yumurta yemedim kusucam artık 😂😂😂 zeytin salatası yaptım azıcık peynir 1 dilim kepek ekmeği yedim bende 😂😂
perimasali802_ Zamansiz_ hem günaydın hem Tunaydinlar efenim 😁 bnde 8 de uyandım tekrar uyudum şimdi yine uyandim ev iş güç beni bekler, üstelik büyük oğlumun ateside var 😏🌹