Kızlar ya 5 yıldır evliyiz ve hala eşimden utanıyorum ilişki sırasında hiç cinsel bölgeye bakmayız ve hep loş ışıkta ilişki oluyor ben vücuduma pek güvenmiyorum ilk zamanlar çok rahattik o da bende ama bir süre ben hic acilmayinca onun yaninda o da öyle olmaya başladı acaba bu durum sadece bizde mi var yani esim benim cinsel organimi sadece loş isikta görürse görür bende oyle iç camasirimla cikarim karşısına ama ciril çıplak hic cikmadim nasil yenicem bilmiyorum

Kimene evet kesinlikle öyle ama ben asamiyirum dün ben dustayeken iceri girdi birsey almak icin bende rahat olmaya calistim ama yinede asamiyorum

Elizabeth_16 bizde de oyle. Asla oyle gecelik felan giymedim hic geceleligim yok olmadi da. Hatta ne yalan soylim gunduz ikiskiye girmek bile istemem gece olsunn ışıklar kapali olsun.. yatakda cikaririm ustumu bitince de direk yatakda giyinirim oldu bittiii.. asiri utangaçım valla sasiriyorum ben gecelik giyen kadınlara, kocasina ilk yaklaşanlara. Asiri utangacim bu konuda ya

Sudecik ya aslinda ben giyerim gecelik hic o konuda çekinmem sadece benim sorunum cirilcipak olmadim karsisinda gunduz sadece gece loş isikta ben öyle olunca haliyke esimde öyle oluyor

Elizabeth_16 peki ilişki sırasında birbirinizin kulağına fısıldar mısınız tahrik edici kelimedir inlemedir falan?

Elizabeth_16 aslında genel olarak utangaç değilim ama bndede öyle. Tanga vs ile çıkarım da hepten çıplak !🤢🤮 bence hoş gözükmüyor
        seksi gecelik vücut çorabı vs güzel ama çırılçıplak o ne öyle anadan üryan 🤮

Esiniz sonucta neden utanyorsunuz birlikte oldugum adam diye dusunun rahatlarsıniz belki bu düşünce ile

Sudecik kız niye utanıyorsun bu kadar eşine giyecekse insan kime giyecek. Çok ateşli ve heyecanlı oluyor tavsiye ederim dene 😂😂