zynpslymn belladonna ya evet bana arkadaşlarım da öyle dedi de baksana hap ağrı yaptı bende bu şekildede tatil biraz zor geçermiş yani
zynpslymn belladonna hayır canım bende sormadım hiç ilaç ismi de Primolut-N verdi gün içinde arar resmen adet sancısı gibi kasıklarıma giriyor
belladonna zynpslymn Alla Allah ya çok garip. Bende hiç öyle şeyler olmamıştı. Sen yine de eczaneye bir sor Ya da yan etkilerine bir bak. En azından kafan rahat eder
zynpslymn belladonna sordum bugün canım evet aynı adet olacakmış gibi ağrı olur normal dedi bıraktığın an hapı gelicek o zaman diye de bir yorum yaptı
zynpslymn belladonna sen ilaçı bıraktıktan kaç gün sonra adet olmuştun canım ilaçı bırakalı 2 gün akşamı hala olmadım tabi olmadıkça strese giriyorum dünden beri ara ara sancı giriyor ama yok
belladonna zynpslymn Daha önce de dediğim gibi bende öyle etkiler olmamıştı olacağım gün biraz kasıklarımda ağrı olmuştu oda zaten her regl oluyor, sonrasında da olmuştum.
zynpslymn belladonna bugün 3 gün olamadım hala cumartesi bıraktım ilaçı 🥺 bendede iki gündür adet öncesi ağrı var ama olmadım stres oldum iyice ya