perimasali802_ kizatasozu bu olay herkesin başına gelebilir canim ama ne yaziki hiç bir önlem yok ve üstelik cezaları bile agir değil Adalet mi bu değil, rabbim kardeşinin yardımcısı olsun dikkat edin ona gerçekten artik oyle bir devirdeyizki insanoğlu azmis 🤦
kizatasozu perimasali802_ evet aldıkları ceza 6 yıl onuda iyi hal yok bilmem ne diye dahada indip çeyreğini yatıyorlar bide üstüne orda lüks otel gibi yasiyolar bı havuzları eksik yani bide üstüne para kazanıp cikiyolar Allah’ın cezaları inslah orda adam gibi adamlar çıkarda onların gerçek cezalarını verirler bazen müebbet yemiş abiler böyle k@hpeleri @lduruyor icerde
perimasali802_ kizatasozu of canım valla cok zor bir durum rabbim yanlarına bırakmasın ,yapanlarin eli öpülür
Betybety kizatasozu aminn. çükleri kopsun kökünden inşallah çürüsun etleri can vermeden.. 2 tane kızım var Allah biliyor ya parkta gözümü bile ayiramiyorum korkudan.. aman birisi yan gözle bakar diye düşüncesi bile beni kahrediyor uykumu kaçırıyor. Allah korusun yavrularimizi. o kız çocuğunun hayati nolcak şimdi…. psikolojisi…
kizatasozu Betybety benim elim hep üstünde kızımın şimdi küçük yarın büyüyünce okula gidip gelicek asıl olay orda başlıyor orda yokuz nasıl korucaz bu olay okulda başlamış bide düşünsene cildirmamak elde degil
abasiyanik kizatasozu kanım dondu resmen. her ne olursa olsun çocuklarımıza sahip çıkalım her konuda destek olalım. bizlerden korkan bir birey yetiştirmeyelim.
Kbranur65 kizatasozu allahın belaları bizimde çocuklarımız var korkuyoruz artık çocuklarımızı nasıl muhafaza edecez idam gelsin böyle kahpe insanlara bebek cocuk genç kız demeden pis ellerini uzatıyorlar öylelerini parmaklarını kırıp bir taraflarına sokacaklar adam gibi birşeyler yapmaları lazım
kizatasozu Kbranur65 yapmıyorlar iste yaomiyolar daha niceleri varda gün yüzüne bile çıkarmiyolardir ama bı ünlü olsaydı bu digil tecavüz sözlü taciz olsa müebbet yerlerdi doğruları söyleyen gazetecilerin müebbet yediği gibi
Moonlight_ kizatasozu bende öyle düsünüyorum allah güc ve sabir versin umarim yapanlarda gerekli cezayi alir. Aslinda bunlarida meydan asip seylerini kökünden keseceksin sonra bi güzel parca pincik edeksin
kizatasozu Moonlight_ halkın eline verseler onlar gerekeni yaparda suçluyu değil suçluya el kaldirani cezalandiriyolar bu ulkede
Moonlight_ abasiyanik amin insallah canim biz anne baba olarak ne kadar yanlisi dogruyu ögretsekte arkadas cevresi cok önemli rabbim evlatlarimizi hayirli insanlarla karsilastirsin insallah 🙏🏻❤️