acet Esra ezmeciyi severim verdiği yöntemleri uygularım ama geçen gün ki canlı yayında çok saçmaladı " evde eşofman giymeyin kesinlikle , pijama takımı giymeyin, jartiyer topuklu ayakkabı ve seksi geceliklerle dolaşın diyor 😂
hellobabyy acet topukluyu bazen özel geceler hazırlayın onda giyin dedi kız ve eşofmanı da devamlı eşofman giymeyin bazen olur ama devamlı değil evde de hoş giyinin dedi mesela bı tişört olur ama küçük dekoltesi olur gibisinden 😂
sedatadik acet cidden dediklerini yapıp ise yarayan varmı o akılları kendi evliliğinde niye yapmamış acaba çocukların gözü önünde nasıl dolacakmisiz
llanjalee Oluyorumanlasana var benim yengem , iki kez boşanmadan döndü , hatta bi kez boşandılar hakim bi hafta süre verdi vazgeçme süresiymiş dilekçe yazıp vazgeçtiler boşanmaktan 🫢😅😂
Oluyorumanlasana llanjalee ayyy böyle saçma şeylere inan kaldı mı ya 😏 (Bu arada yengene sorar misn hangi çapa tekniğini kullanmış?)
llanjalee Oluyorumanlasana ay ne bileyim tuzla falan yıkanıyordu hahahh komik geliyo bana hala😅😂çapalama falan anlattı bişeyler de hiç dinlemedim ki belli bi noktaya yumuşak hareketlerle uyarı veriyorum diyordu enseye falan aklımda kalmış 😅😂
belladonna acet Esra’nın evinde olan yardımcılar benim evde de olsa bende giyerdim 😅 Ben o kıyafetlerle yemek, temizlik, çocuk nasıl yapayım 😅