Moonlight_ o zaman başka renk düşün çünkü karalara bağlamak yerine daha asil duruyor cagnimmm
Kosun kosunn dügün dernek 💃🏻
Moonlight_ sen ne giycen
perimasali802_ secemiyorum siyaha bakiyorum kesin bu diyorum kirmiziya bakiyorum kesin bu diyorum 😅
Moonlight_ senin tenin hangi renk
perimasali802_ iste ikisini aldirip dügünün basinda kirmizi sonunda siyah giyerim mesela yada tam tersi😂
Moonlight_ ay yok ya hem makyaj sac derken ooooo 😂
Moonlight_ hepsi güzel ama bence daha farklı seçenekler de düşünülebilir, maviyi direkt eledim bu üçü arasnda ben siyah seçerim
perimasali802_ yazin farkli kisin farkli ahahahahah kumralim ama yazin bronzlasiyorum
perimasali802_ kiz saka aman kim ugrascak dügünde oynamak varken vakit kaybedemem🤣
TombulHatun fikirlere acigim askim Model at 😍❤️
Moonlight_ aşkım ben ikizler burcuyum hayatımın her alanında iki seçenek arasında kalmışımdır😂😂
meleksen1 offf yaaaa sag mi sol mu ? Bunu bari sec🤣
Moonlight_ yani daha güzel renkler var biraz daha bak bnce sen
Moonlight_ Ahahah aşkım bence siyah ya asil duruyor ama işte kır düğünüyse mesela renkli canlı giysen daha iyi olur düğün konsepti nasıl
meleksen1 kir dügünü degil askim otelde olacakmis bende ilk defa yasicam bunu hic daha bi otelde dügüne gitmedim 🤣
Moonlight_ Yaa o zaman siyah diyorum oteldeyse kuzum. Görümce mi oldun sennn😀
meleksen1 insallahh bakalim benden nasil bir görümce olur 😅 baldiz oldum bide görümce olalim 🤭
Bence siyah dışında diğerleri demode kuşum 🙃
Moonlight_ sadece pembeyi beğendim çok modrn duruyor. Diğer ucu biraz alaturka geldi. Tabi bu benim görüşüm ben abiyeyelerde böyle büyük parlaklıkta aksesuar sevmediğim içindir. Ama giyersen yakışacağını düşünüyorum moon 🥰