• ANKET
  • Kosun kosunn dügün dernek 💃🏻

Moonlight_ ben yanlışlıkla maviyi seçtim ama kırmızı ve siyah daha güzel..
Mavinin bende kırmızısı var ama dantel kısmı böyle durmuyor, daha zarif duruyor birde kayık yaka değilde kedi kulağı straplez daha güzel duruyor mavinin modelinde☺️
Onun dışında siyah güzel ve asil ama kırmızı daha al benili hem daha seksi bir duruş olur. Ama siyahda kadınsı bir görünüm mümkün, biraz da senin Aksesuar kombin tercihin ile ilgili ☺️

zeytep bak aklimi karistirdinnnn 🤣❤️ yarin yine düsüncem söylediklerin cok dogru😅❤️❤️❤️

Moonlight_ aklın karışmasın kız😅içine en çok hangisi sinerse onu al derim☺️birde imkanın varsa ikisininde sipariş et, üzerinde duruşuna bak, beğenmediğini iade edersin☺️

Moonlight_ hepsi güzel hangisini seçsem bilemedim ama maviyi direk eledim içlerinden en en olmazı mavi bence. Ya bordo ya da siyah tercih et 😍 bu arada kınadaki seçimin harika 🤩

zeytep kirmizi ve siyah arasinda kaldim iste bilemedim🤣 yarin bi yine bakarim baska Model bulursam yollarim yine.. sizde bulursaniz gözünüze carparsa paylasin askim❤️

ladymomm mavi benimde icime sinmemisti zaten ama nedense aklimda kaldi oylamaya dahil edeyim dedim 😂 o ikisi arasinda kaldim bende iste asil mesele o simdi 🤣🤣

Moonlight_ bordo daha tarz yaaa siyah pileli yaaa bilemedim çok güzel duruyor o ayrı ama işte pileli modeller riskli biraz ama bordo daha tarz